Sunteţi pregătiţi pentru o aventură de neuitat?

În acest an clubul exclusivist Globetrotter Club vă invită să exploraţi spectaculoasa Africa de Sud, să urmaţi prestigioasa competiţie Volvo Ocean Race şi să vă relaxaţi în paradisul tropical din Mauritius. Prin cumpărarea unuia sau mai multor camioane Volvo din această campanie, te califici automat pentru statutul de membru al Globetrotter Club și pentru călătoria ce va urma.

Descarcă broşura Globetrotter Club 2017 pentru mai multe detalii.

Itinerariul pe scurt

Itinerariul pe scurt

Zilele 1-3: Sejur în Cape Town, cu vizite la Table Mountain, Cape Point, Capul Bunei Speranțe, satul Volvo Ocean Race și degustări de vinuri.
Zilele 4-6: Safari în rezervaţia Entabeni în căutarea celor Cinci Magnifici.
Zilele 7-9: Relaxare în paradisul tropical din Mauritius.

Explorează Africa de Sud

Explorează Africa de Sud

Africa de Sud este una dintre cele mai fascinante și populare destinații turistice din lume. Un loc remarcabil, care oferă de toate, de la plaje întinse și munți maiestuoși, la întinse podgorii și la savane aride. Acum este timpul să explorezi această uimitoare ţară. Să iei pulsul cosmopolitului Cape Town, să vizitezi unii dintre cei mai cunoscuţi producători de vinuri, să participi într-un aventuros safari în Rezervaţia Entabeni, în căutarea celor Cinci Magnifici.

Experimentează senzaţii extreme

Experimentează senzaţii extreme

Volvo Ocean Race este una dintre cele mai dure curse de yahturi din lume. Pe parcursul a nouă luni, ambarcaţiunile și echipajele parcurg aproximativ 72.000 km pe cele mai înșelătoare mări din lume, având zece escale pe cinci continente. Vom vizita satul Volvo Ocean Race în portul Cape Town, ne vom întâlni cu echipajele și vom arunca o privire de aproape la magnificele lor yahturi. Va fi o zi de neuitat.

Fotografie: Brian Carlin/Team Vestas Wind/Volvo Ocean Race

Viaţă de lux în Mauritius

Viaţă de lux în Mauritius

Dacă există Raiul pe Pământ, atunci acesta trebuie să fie în Mauritius. Păstrând ce-i mai bun la sfârșit, încheiem călătoria Globetrotter Club din 2017 printr-o experiență plină de răsfăț într-un loc care nu pare din această lume. Scaldă-te în soare, plimbă-te pe plajele care par fără de sfârșit și răsfață-te cu băuturi reci și cu tot ceea ce îți trece prin minte. Vrem să te facem să te simți ca făcând parte dintre cei aleși.

Biletele pentru această călătorie

Prin cumpărarea unuia sau mai multor camioane Volvo, te califici automat pentru statutul de membru al Globetrotter Club și pentru călătoria ce va urma. Iată mai jos ofertele speciale de camioane Globetrotter Club de anul acesta.
 Contactează reprezentanţii de vânzări Volvo Trucks pentru a afla mai multe despre oferta de camioane, special gândită pentru campania Globetrotter Club din 2017.

SPECIFICAŢII TEHNICE

Aveţi întrebări?

Aveţi întrebări?

Reprezentanţii de vânzări Volvo Trucks au răspunsurile pentru dvs. Aici îi puteţi contacta.

Contactaţi-ne