Volvo Trucks Driver Challenge 2018

Bine ați venit la Volvo Trucks Driver Challenge 2018 – cea mai solicitantă competiție a noastră privind nivelul abilităților de șofat. Aceasta se referă în totalitate la șofer. Și la rolul semnificativ pe care îl joacă șoferii când vine vorba de siguranță, eficiența combustibilului și productivitate. Da, când vine vorba despre succesul de ansamblu, șoferul face diferența. 

Intrați în competiție!

Sunteți pregătiți pentru oportunitatea pe care ați așteptat-o o viață? Vreți să vă bucurați de șansa de a vă reprezenta țara și de a concura ca să deveniți campion mondial în cadrul competiției Volvo Trucks Driver Challenge 2018? Faceți în așa fel ca visul să devină realitate. Pentru informații suplimentare contactați reprezentantul cel mai apropiat.

 

Competiția Driver Challenge pentru femei

O competiție într-adevăr unică.

Volvo Trucks Driver Challenge îi scoate în evidență pe șoferii care duc la nivel de artă abilități de șofat precum siguranța, eficiența consumului de combustibil și productivitatea. Anul acesta, ne așteptăm să participe mai mult de 12.000 de șoferi din 44 de țări. O dată la doi ani, competiția reunește cei mai buni șoferi la nivel mondial, care sunt selecționați atent la nivelul competițiilor și al nominalizărilor din plan local. Câștigătorul la nivel de țară se califică pentru a concura în cadrul finalei mondiale extraordinare din Suedia. 

Bine ați venit la Volvo Trucks Challenge 2018. Cine va fi următorul campion?

Competiția Driver Challenge pentru preocuparea față de siguranța copiilor

Siguranță

Știați că aproximativ 35% dintre persoanele care suferă accidentări grave sau care mor în urma accidentelor de camioane fac parte din categoria participanților la trafic vulnerabili, precum copiii sau bicicliștii? Șoferul joacă un rol foarte important. Sunt în joc viețile oamenilor. La Volvo Trucks, siguranța a reprezentat întotdeauna prioritatea maximă. Un exemplu potrivit în acest sens este programul de Perfecționare a șoferilor, care include instruirea în vederea șofatului în siguranță. La urma urmelor, un șofer bine pregătit și atent poate, în primul rând, să evite producerea accidentelor.

Citiți mai multe despre siguranță
Competiția Driver Challenge pentru eficiența consumului de combustibil, care aduce împreună un parapantist și un autocamion

Eficiența utilizării combustibilului

Știați că șoferul poate influența consumul de combustibil cu până la 30%? Faptul de a fi șofer este o mare responsabilitate. Nu doar în ceea ce privește îmbunătățirea rezultatelor finale, ci și în privința reducerii emisiilor. Și există mereu loc de mai bine. La Volvo Trucks, ne angajăm să oferim asistență șoferului în toate modurile posibile. I-Shift și servicii precum Dynafleet sau programul de Perfecționare a șoferilor le permit acestora să-și dezvolte susținut abilitățile.

Citiți mai multe despre eficiența consumului de combustibil
Competiția Driver Challenge pentru productivitatea rulării în pantă a autocamionului

Productivitate

Chiar și creșterea relativă a productivității are un impact major asupra rezultatelor finale. Iar șoferul joacă un rol foarte important. Studiile arată că un șofer bine pregătit are mai multe șanse să se achite de fiecare sarcină de lucru în mod sigur și mai eficient, în paralel cu îngrijirea corespunzătoare a autocamionului. Pentru a oferi asistență șoferului, am dezvoltat o serie de inovații tehnice precum Direcția dinamică Volvo, dar și programul nostru de Perfecționare a șoferilor.

Citiți mai multe despre productivitate
Cursa de autocamioane Driver Challenge

Finala mondială

Finala mondială a competiției Volvo Trucks Driver Challenge va avea loc la Göteborg, Suedia, sediul principal al companiei Volvo Trucks, în perioada 13-14 septembrie 2018. Aici, cei mai buni șoferi din întreaga lume se vor întâlni și își vor demonstra abilitățile de nivel superior – concurând pentru titlul de campion mondial. Acest eveniment extraordinar de 2 zile marcat de manifestarea abilităților, a preciziei, dar și de divertisment va avea loc la Volvo Trucks Experience Center. Participanții se pot aștepta la numeroase activități și seminarii interesante și, bineînțeles, nu va lipsi punctul culminant al competiției – ceremonia oficială de decernare a premiilor, în cadrul căreia vor fi anunțați câștigătorii Volvo Trucks Driver Challenge 2018, urmată de o petrecere de amploare de sărbătorire a câștigătorilor.

Înscrieți-vă în competiție

Înscrieți-vă în competiție

Contactați dealerul și înregistrați-vă.