Piese care funcționează mai bine

Nu asigurăm doar calitatea Pieselor originale Volvo. Acestea sunt proiectate conform specificațiilor noastre și fabricate la standardele noastre intransigente. De asemenea, sunt supuse unor verificări riguroase. Se potrivesc perfect. Și vă asigură liniștea pe care o meritați. 

Nu sunteți niciodată prea departe de piesele de schimb de care aveți nevoie

Piesa potrivită. La locul potrivit. La momentul potrivit.

Cu o rețea de ateliere în 140 de piețe din lume, nu veți fi niciodată departe de piesele și serviciile de care aveți nevoie pentru a pleca din nou la drum. Prin sistemele noastre avansate de logistică, puteți fi sigur că veți găsi și veți primi piesa care vă trebuie la standardele de eficiență Volvo.

Disponibilitatea dumneavoastră este prioritatea noastră

Promisiune de fabricație pe 15 ani

Nu contează tipul de autocamion Volvo pe care îl conduceți sau când l-ați cumpărat, disponibilitatea este prioritatea noastră. De aceea, continuăm să fabricăm și să furnizăm piesele esențiale timp de cel puțin 15 ani după ce am încetat producția unui anumit model.

Găsiți piesele de care aveți nevoie dintr-o selecție de peste 100.000 de componente

Găsiți piesa perfectă

Fabricăm și furnizăm peste 100.000 de Piesele originale Volvo. Iar Catalogul nostru de piese de schimb vă ajută să găsiți rapid ceea ce vă trebuie.

Răsfoiți broșura cu piese

PIESELE ORIGINALE VOLVO – 2 ANI FĂRĂ GRIJI

Piesele noastre sunt originale. Suntem atât de încrezători în calitatea lor, încât acordăm o garanție de 2 ani din momentul montării pieselor. 

Dacă o piesă se strică în timpul primilor 2 ani din cauza unui defect acoperit de garanție, vom suporta costurile de reparație sau înlocuire a acesteia.

Garanția completă de 2 ani de din momentul montării piesei pentru Piesele originale Volvo se aplică dacă lucrările sunt efectuate de un atelier autorizat Volvo. Aceasta acoperă reparațiile sau înlocuirea pieselor. Acoperă chiar și daunele indirecte.

Piese de schimb refabricate Volvo

Piesele de schimb refabricate Volvo sunt Piese originale Volvo recondiționate la starea inițială și oferite la un preț competitiv. Standardele de calitate aplicate pieselor refabricate sunt exact la fel ca și cele pentru piesele noi. Iar dumneavoastră veți primi exact aceeași garanție.

Gama noastră de piese refabricate este una din cele mai vaste de pe piață. Puteți găsi orice, de la compresoare pneumatice, unități de comandă și kituri de ambreiaj la motoare, cutii de viteze, turbocompresoare și tahografe, toate la un preț pe care îl veți aprecia și la standarde pe care puteți să vă bazați.

VT

Veniți alături de noi

Piese originale Volvo, service profesional și mecanici pricepuți. Totul începe la dealerul local Volvo Trucks.

Găsiți dealerul local

Piese Originale Volvo – Garanţia Volvo Romania - 2 ani

Piesele originale Volvo achiziţionate şi instalate într-unul din atelierele autorizate Volvo sunt acoperite de o garanţie de doi ani pe întregul teritoriu al României.

Avantajul indiscutabil pe care piesele originale îl aduc în comparaţie cu alte piese este o combinaţie între calitatea produsului şi calitatea serviciilor, lucrările fiind executate de către mecanici bine pregătiţi, folosind unelte de lucru profesionale.

Citiţi în detaliu despre condiţiile de garanţie pentru piesele originale Volvo.

Volvo Exchange Parts

Volvo Exchange Parts sunt Piese originale Volvo recondiționate la starea inițială și oferite la un preț competitiv. Standardele de calitate aplicate pieselor refabricate sunt exact la fel ca și cele pentru piesele noi. Iar dumneavoastră veți primi exact aceeași garanție.

Gama noastră de piese refabricate este una din cele mai vaste de pe piață. Puteți găsi orice, de la compresoare pneumatice, unități de comandă și kituri de ambreiaj la motoare, cutii de viteze, turbocompresoare și tahografe, toate la un preț pe care îl veți aprecia și la standarde pe care puteți să vă bazați.

VT

Veniți alături de noi

Piese originale Volvo, service profesional și mecanici pricepuți. Totul începe la un centru service local Volvo Trucks.

Găsiți un centru service Volvo Trucks