Experții de la Volvo Trucks utilizează numai Piese originale Volvo

SERVICE SUPERIOR

Nimeni nu acordă service autocamionului dumneavoastră Volvo aşa cum facem noi. Cu noi, ştiţi că lucrarea a fost făcută corect. Fără etape sărite. Fără surprize. Tehnicienii noştri sunt experţi aprobaţi. Dețin gama completă de instrumente speciale și toate sistemele de diagnosticare și bază de date de care au nevoie. Şi utilizează numai Piese originale Volvo. Iar dacă sunt instalate de un service autorizat Volvo, vin cu o garanție completă de 2 ani de din momentul montării piesei. Cu Volvo, ştiţi că autocamionul şi afacerea dumneavoastră primesc lucrările de service meritate.

Aflați mai multe despre Piese Originale Volvo
Întreținerea preventivă planificată este cel mai bun mod de îmbunătăți disponibilitatea

ÎNTREȚINERE PREVENTIVĂ

Întreţinerea preventivă este cel mai bun mod de a evita opririle neplanificate. Lucrările de service includ schimbarea filtrelor şi lubrifianţilor şi o serie întreagă de reglaje şi verificări, prin care reparăm problemele minore înainte să devină mai mari şi costisitoare.

Mai multe despre Contractele de service Volvo
Vă recomandăm să creați un plan de service care se potrivește nevoilor dumneavoastră

Planul dumneavoastră personal

Nu credem doar în întreținerea preventivă, credem în ajustarea acesteia la autocamionul și afacerea dumneavoastră. Accesaţi planul de service gratuit. O scurtă consultaţie este tot ceea ce vă trebuie pentru a stabili nivelul perfect de întreţinere şi pentru a crea un program de service potrivit necesităţilor dumneavoastră. Veţi şti dinainte perioada în care autocamionul dumneavoastră va fi la atelier şi care vor fi costurile.

VT

O ofertă adevărată

Pentru informații suplimentare despre Service Original Volvo și pentru a afla ce putem să facem pentru afacerea dumneavoastră, contactați un centru service Volvo Trucks.

Găsiți un centru service Volvo Trucks