Fără scurtături, fără surprize: doar servicii originale

Service superior

Nimeni nu acordă service autocamionului dumneavoastră Volvo așa cum facem noi. Cu noi, știți că lucrarea a fost făcută corect. Fără etape sărite. Nicio surpriză. Tehnicienii noștri sunt experți aprobați. Dețin gama completă de instrumente și toate sistemele de diagnosticare și bază de date de care au nevoie. Și utilizează numai Piese originale Volvo. Cu Volvo, știți că autocamionul și afacerea dumneavoastră primesc lucrările de service meritate.

Aflați mai multe despre Piese Originale Volvo
Prevenirea dezvoltării problemelor minore în defecțiuni costisitoare

Întreținere preventivă

Întreținerea preventivă este cel mai bun mod de a evita opririle neplanificate. Lucrările de service includ schimbarea filtrelor și lubrifianților și o serie întreagă de reglaje și verificări, prin care reparăm problemele minore înainte să devină mai mari și costisitoare.

Mai multe despre Contractele de service Volvo
Vă recomandăm să creați un plan de service care se potrivește nevoilor dumneavoastră

Planul dumneavoastră personal

Nu credem doar în întreținerea preventivă, credem în ajustarea acesteia la autocamionul și afacerea dumneavoastră. Accesați planul de service gratuit. O scurtă consultație este tot ceea ce vă trebuie pentru a stabili nivelul perfect de întreținere și pentru a crea un program de service potrivit necesităților dumneavoastră. Veți ști dinainte perioada în care autocamionul dumneavoastră va fi la atelier și care vor fi costurile.

VT

O ofertă adevărată

Pentru informații suplimentare despre Service Original Volvo și pentru a afla ce putem să facem pentru afacerea dumneavoastră, contactați un centru service Volvo Trucks.

Găsiți un centru service Volvo Trucks