I-Shift crește productivitatea

I-Shift: cea mai inteligentă cutie de viteze pe care am creat-o vreodată

Simplu, fiabil și foarte eficient, sistemul I-Shift a transformat lumea autocamioanelor. Șoferii o apreciază, deoarece nu are ambreiaj greu de apăsat și nici schimbător greu de manevrat, iar fiecare schimbare a treptei de viteză este perfect sincronizată. De asemenea, economisește combustibil până la 5%, prin urmare, este apreciată și de operatori.

Cabina Volvo FE oferă atât confort, cât și accesibilitate la cel mai înalt nivel

Mediul perfect pentru lucru și odihnă

Din momentul în care intrați în autocamionul Volvo FE (utilizând treapta de acces optimizată), până când încheiați activitatea, totul a fost proiectat pentru ca dumneavoastră să fiți mai productiv pe drum. Și să vă simțiți mai bine la sfârșitul zilei.

Priviți în interiorul cabinei
Dynafleet maximizează productivitatea

Dynafleet: maximizați productivitatea

Locații, încărcături și niveluri. Timpi de condus. Rapoarte de emisii. Consum de combustibil. Dynafleet vă oferă datele în timp real pentru fiecare autocamion pe care îl dețineți, ajutându-vă să maximizați productivitatea și să luați decizii mai profitabile.

VT

Productivitate mai mare

Contactați un reprezentant Volvo Trucks. Va ști exact ce să vă recomande pentru ca afacerea dumneavoastră să fie cât mai productivă cu putință.

Contactaţi-ne