Volvo FE: ajută la protecția tuturor participanților la trafic

Cabina de siguranță Volvo

Cabina Volvo FE a fost proiectată pentru protecția dumneavoastră. Precum și a celorlalți participanți la trafic și a pietonilor. A trecut toate testele: de coliziune, de barieră, de impact. Scaunul reproiectat este ancorat pe podea și ranforsat. Centurile de siguranță și tetierele integrate prezintă o rezistență superioară la impact. Iar sistemele de protecție anti-împănare față și spate împiedică blocarea vehiculelor mai mici sub autocamion în cazul unei coliziuni.

Faceți cunoștință cu cabina de siguranță Volvo
Program electronic de stabilitate Volvo

Programul electronic de stabilitate (ESP)

ESP sporește siguranța și stabilitatea direcțională a vehiculului în condiții dificile și vă ajută să evitați răsturnarea. Această funcție face parte din dotările standard ale autocamionului Volvo FE, prin urmare, conduceți mai bine și mai sigur încă de la început.

Videoclip care explică beneficiile asistenței pentru păstrarea benzii de rulare

Asistență pentru păstrarea benzii de rulare

Deplasarea în afara benzii reprezintă o cauză frecventă a accidentelor grave. Prea frecventă, după părerea noastră. Sistemul de asistență pentru păstrarea benzii de rulare urmărește marcajele de pe șosea cu ajutorul unei camere video și vă avertizează în cazul în care le încălcați involuntar.
Volvo FE: vedeți mai mult și fiți văzut

Vedeți mai mult. Fiți văzut. Fiți în siguranță.

Oglinzile inteligente reduc la minimum unghiurile moarte. Iar luminile de zi LED frontale fac autocamionul extrem de vizibil. Este o veste excelentă pentru dumneavoastră, pentru cicliștii din centrul orașului, precum și pentru pietoni.

VT

Tratați siguranța cu seriozitate

Un reprezentant Volvo Trucks este gata să vă prezinte fiecare caracteristică de siguranță din dotarea autocamionului Volvo FE.

Contactaţi-ne