VT

Un șasiu remarcabil

Șasiul autocamionului Volvo FH nu are egal. Este primul șasiu din lume echipat cu suspensie față independentă și direcție dinamică Volvo. De aceea, este un instrument de precizie pe drum drept. În viraje, acționează ca șasiul unei mașini mici. Este de neegalat în ceea ce privește controlul.

Direcția Dinamică Volvo este disponibilă și pentru autocamioanele cu punți față duble, reducând substanțial presiunea asupra gâtului, spatelui și umerilor șoferului. Pentru a vă spori productivitatea și flexibilitatea, am crescut și capacitatea de încărcare pentru punțile față duble, de la 18 la 20 de tone. Iar dacă aveți nevoie de o gardă la sol maximă, suspensia pneumatică GRAS-G2 este acum disponibilă pentru seria Volvo FH.

Aflați mai multe informații despre manevrare
Mai ușor ca înainte – șasiul pentru Volvo FH

Mai puțin înseamnă mai mult

S-au adăugat kilograme la majoritatea autocamioanelor pentru a respecta standardul Euro 6. Nu și în cazul autocamionului Volvo FH. Am optimizat mai multe specificații standard și a devenit mai ușor. Astfel, un tractor de cursă lungă 4x2 standard cântărește acum cu peste 100 de kilograme mai puțin decât predecesorul său Euro 5.

Noul șasiu Volvo are caracteristica Tandem cu punte liftabilă

Tandem cu punte liftabilă.

Autocamionul dumneavoastră Volvo FH este disponibil acum cu cea mai recentă caracteristică Tandem cu punte liftabilă, care permite decuplarea și ridicarea punții motoare din ultima poziție din spate atunci când autocamionul nu este încărcat. La fel ca în cazul unei punți portante, această funcție îmbunătățește considerabil raza de bracaj și reduce consumul de combustibil.

Mai multe despre Tandem cu punte liftabilă
Cinci punți, disponibile direct din fabrică

Cinci punți – direct din fabrică

Transportați încărcături grele? Puteți opta pentru un autocamion cu 5 punți direct din fabrică. Veți obține autocamionul mai rapid. Nu există costuri de reconstrucție. Și veți primi un autocamion cu omologare de tip completă. De asemenea, veți beneficia de garanție integrală și asistență Volvo post-vânzare, ceea ce vă poate reduce costurile de exploatare de termen lung.

Aflați despre configurația noastră 10x4
Datorită capacităților, autocamionul Volvo FH este pregătit pentru orice aplicație

Mai multe opțiuni. Fabricare mai rapidă.

Datorită numeroaselor opțiuni de configurații, Volvo FH poate fi pregătit rapid și ușor pentru orice aplicație, inclusiv suprastructuri interschimbabile. Noul Modul carosier electronic este ușor de accesat, în vreme ce Volvo Bodybuilder Instructions (Instrucțiunile Volvo pentru carosieri) asigură acces online la toate desenele tehnice și schemele electrice necesare.

Consultați Volvo Bodybuilder Instructions

Noua configurație a șasiului

Noua configurație a șasiului

Șasiu autotractor

1. Cutia pentru baterii (BBOX-L)
Cu 300 mm mai în față comparativ cu versiunea anterioară, oferind o creștere cu 100-120 litri a capacității rezervoarelor de combustibil.

2. Cutia pentru baterii (BBOX-EF)
Amplasată opțional în partea din spate, între lonjeroanele șasiului.

3. Rezervorul AdBlue
Se poate monta deasupra cadrului, în spatele cabinei, pentru o capacitate suplimentară pentru combustibil (ADTP-BC).

4. Modulatorul de producere a aerului (APM)
Amplasarea între lonjeroanele șasiului creează mai mult spațiu pentru alte echipamente montate pe șasiu, cum ar fi rezervoarele de combustibil.

Șasiul pentru autotractor

Șasiu rigid

1. Spațiu liber pe cadru
Pachetul șasiului poate fi deplasat înspre partea din spate, oferind spațiu pentru picioarele macaralei și alte echipamente. (FAA10 – aprox. 500 de milimetri; FAA20 – aprox. 600 de milimetri).

2. Rând de orificii pe cadru pentru carosier
Rândul superior de orificii este rezervat carosierului. Toate suporturile prezintă un decalaj și un distanțier de 8 milimetri. Nu se utilizează nituri.

3. Pregătirea pentru macara
Plăcile macaralei de pe șasiu pot fi montate din fabrică.

4. Suspensie pneumatică spate și consolă spate scurtă Consola din spate poate fi mai scurtă datorită unei bare stabilizatoare reproiectate, montate în fața punții motoare; aceasta reprezintă un avantaj pentru diverse aplicații precum: construcții, echipamente de asfaltare și suprastructuri interschimbabile.

Contactaţi-ne

Vă place? Conduceți-l.

Conduceți autocamionul pentru a testa cu adevărat noul șasiu dinamic. Reprezentanţii Volvo Trucks au răspunsurile.

Contactaţi-ne