Designul este un omagiu adus șoferilor de autocamion din întreaga lume.

Rikard Orell

Director de design, Volvo Trucks

Videoclip despre designul cabinei autocamionului Volvo FH

Proiectarea autocamionului Volvo FH

Locul de muncă ideal

Am reinventat cabina Globetrotter. Confort imbatabil la interior. Siguranță de primă clasă la exterior. Și un design excepțional care se remarcă pe șosea.

Alegeți din peste 650 de culori. Toate nuanțele de verde.

Economisiți bani și timp prin faptul că nu este nevoie să vizitați un atelier de vopsitorie separat. Comandați-vă pur și simplu cabina Volvo în culoarea care vă place. Alegeți din peste 650 de nuanțe, tonuri și gradații diferite. Și dacă nu găsiți culoarea pe care o căutați, putem prepara practic orice culoare pentru dumneavoastră.

Doriți o avanpremieră? Folosiți paleta de culori pentru cabină, de mai jos.

Rețineți că un monitor de computer nu reproduce perfect culorile. Pentru a vedea mostrele reale de vopsea, vizitați dealerul Volvo. De asemenea, rețineți că pentru anumite piețe și modele nu sunt disponibile toate culorile. Imaginea prezintă un autocamion cu cel mai înalt nivel posibil de vopsitorie

Paleta de culori conține toate culorile disponibile în sistemul de vânzări. Multe dintre culorile solide sunt disponibile și împreună cu un strat de culoare deschisă. Dacă nu puteți găsi culoarea dorită, contactați dealerul Volvo.

Contactaţi-ne

Priviți-l. Atingeți-l. Conduceți-l.

Reprezentanţii noştri de vânzări vă pot arăta noul Volvo FH. De asemenea, vă pot răspunde la întrebările legate de designul unic și caracteristicile sale remarcabile.

Contactaţi-ne