Mărturia unui șofer de autocamion despre interiorul cabinei

Un omagiu adus șoferilor de autocamion

Fiecare componentă și fiecare spațiu au fost meticulos proiectate pentru ca dumneavoastră să beneficiați de mai mult confort, indiferent dacă vă aflați la volan, vă odihniți sau dormiți.
Cutii de stocare interioare în cabina autocamionului Volvo FH

Un metru cub de spațiu suplimentar

Stâlpii verticali, tunelul coborât al motorului și plafonul ridicat adaugă un spațiu suplimentar de un metru cub. Vești bune și pentru șoferii înalți – înălțimea interioară este de 220 de centimetri.

Doriți mai multe detalii? Consultați specificațiile cabinei

Mult spațiu pentru lucrurile dumneavoastră

În prezent, există 300 de litri de spațiu suplimentar de depozitare. Spațiile de depozitare generoase situate în față, sub pat, în spate și în exterior pot fi adaptate în funcție de necesitățile dumneavoastră. Și sunt însoțite de numeroase compartimente pentru obiecte mici.

Patul din cabina autocamionului Volvo FH

Pat mai mare și mai confortabil

Patul de jos este cu 40 milimetri mai lat în dreptul capului și cu 55 milimetri mai lat la mijloc. Puteți chiar să alegeți un pat cu comandă manuală sau electrică, care se înclină la 55°, o poziție ideală pentru odihnă, citit sau privit la televizor.

Radiatorul de parcare integrat I-ParkCool

Aer condiționat de parcare încorporat

Capacitate superioară de răcire, fără a compromite spațiul din cabină sau aerodinamica. I-ParkCool este aerul condiționat de parcare încorporat care reglează temperatura noaptea și economisește combustibil în timpul zilei.

Aflați mai multe despre I-ParkCool
Dulap interior în cabina autocamionului Volvo FH

Dulap cu uscare electrică

Dulapul cu uscare electrică poate fi montat pe patul superior sau pe peretele cabinei, fiind o modalitate rapidă de uscare a hainelor, prosoapelor și pantofilor. Este eficient din punct de vedere energetic, silențios și ușor de depozitat.

Vedere a interiorului cabinei Volvo FH

Direcție inteligentă și confortabilă

Volanul complet reglabil, cu o funcție de înclinare de 20 de grade a gâtului, oferă confort în timpul condusului. Este controlat în mod convenabil printr-o pedală de picior și se poate rabata atunci când urcați sau coborâți din cabină.

Scaun de calitate excepțională

Intervalul de ajustare a scaunului este excepțional. Se poate muta cu 24 de centimetri dinspre față înspre spate și cu 10 centimetri de sus în jos. Noua sa formă îi conferă suport lateral superior și sprijin îmbunătățit pentru șoferii mai înalți.

Panoul de bord al autocamionului Volvo FH

Sistem ECC cu senzori pentru calitatea aerului

Sistemul electronic de control al climatizării are fante de ventilație mai bune și o multitudine de senzori și filtre, care purifică aerul înainte ca dumneavoastră să îl inspirați. Rezultatul constă într-o calitate a aerului fără precedent, o funcție îmbunătățită de dejivrare și un mediu fără curent de aer.

Sistemul de servicii și infotainment

Sistemul de servicii și infotainment

Navigare ușor de utilizat, Dynafleet, comunicare îmbunătățită și divertisment audio de calitate. Sistemul integrat Volvo Trucks pentru servicii și infotainment reunește aceste caracteristici într-o interfață unică – un ecran tactil de șapte inch. Îl puteți acționa manual, prin comenzi vocale și prin butoanele de pe volan.

Regândiți-vă viața la bord.

Ușor de utilizat

Ușor de utilizat

Simplificați controlul serviciilor și infotainmentului. Și vă veți bucura de beneficii: o experiență mai bună, mai sigură pentru șoferi, navigație simplificată și gestionarea mai eficientă a flotei.

Acest sistem face legătura dintre unitatea audio și unitatea de divertisment din cabină, pe de o parte, și funcțiile Dynafleet și de navigație, pe de altă parte.

Integrarea serviciilor și infotainmentului înseamnă că acestea sunt ușor de acționat. Atingeți ecranul, acționați butoanele de pe volan sau folosiți-vă vocea. Orice vi se potrivește cel mai bine.

Trapă de plafon Volvo FH

Luminator pe post de ieșire de siguranță

Trapa de lumină din sticlă fumurie mărește impresia de spațiu, luminozitate și aer din cabină și funcționează ca ieșire de siguranță. Dispune de un parasolar, o plasă de țânțari și opțiunea de comandă electronică.

Prezentare generală interioară la 360°

Mai jos găsiți o prezentare interactivă generală a interiorului cabinei. Faceți clic pe casetele de text pentru a afla mai multe. Faceți clic pe „Ecran complet” pentru o experiență îmbunătățită. Caracteristicile și funcțiile descrise sunt de ordin general și pot fi diferite față de autocamionul dumneavoastră.  

Găsiți dealerul local

Simțiți-vă ca acasă

Stați confortabil. Încercați scaunul. Patul. Verificați toate dulapurile. Vi se va părea incredibil să găsiți atât de mult spațiu.

Găsiți dealerul local
Contactaţi-ne

Simțiți-vă ca acasă

Stați confortabil. Încercați scaunul. Patul. Verificați toate dulapurile. Vi se va părea incredibil să găsiți atât de mult spațiu.

Contactaţi-ne