Pachet software Transport de cursă lungă și economie de combustibil

Pachetul pentru reducerea consumului de combustibil, dedicat autocamioanelor de cursă lungă

• I-See, inclusiv I-Cruise
• Oprire motor la ralanti
• Alternator de 24 V, 150 A
• Decuplabil 2 cilindri Compresor de aer de 900 litri/minut

I-See Copilotul prudent
I-See memorează drumurile pe care ați călătorit. Atunci când vă deplasați pe un traseu cunoscut, controlează schimbările treptelor de viteză și viteza pentru a utiliza la maximum inerția autocamionului, fapt ce determină reducerea substanțială a consumului de combustibil.

Oprire motor la ralanti. Economisiți combustibil în timpul staționării
Această caracteristică inteligentă vă permite să reduceți consumul de combustibil prin oprirea automată a motorului după 2,5 minute de funcționare la ralanti.

Alternator de 24 V, 150 A. Mai multă putere pentru mai puțin combustibil
Acest alternator foarte eficient din punct de vedere energetic necesită mai puțin combustibil pentru a încărca bateriile. Este deosebit de valoros în cazul în care consumați multă energie, de exemplu, atunci când vă petreceți nopțile în cabină.

Compresorul pneumatic decuplabil
Compresorul de aer este decuplat în mod automat atunci când nu este necesar, conducând la o reducere a consumului de combustibil cu jumătate de procent.

Aflați mai multe despre I-See
Pachet Transport de cursă lungă și economie de combustibil cu I-See

Pachetul de servicii dedicat autocamioanelor de cursă lungă

• Consiliere combustibil
• Dynafleet: Combustibil și mediu
• Cursuri de instruire pentru șoferi: Condus eficient

Consiliere combustibil
Veți avea acces la consilierii noștri care se ocupă de gestionarea combustibilului, adevărați experți în ceea ce privește reducerea consumului de combustibil. În fiecare lună, aceștia vă vor trimite rapoarte îmbunătățite privind consumul de combustibil, cu sfaturi personalizate privind modalitățile de creștere a eficienței. Puteți obține mai multe recomandări de la echipa dedicată a biroului de asistență sau dacă vă conectați pe site pentru mai multe sfaturi și idei.

Dynafleet Combustibil și meniu
Sistemul nostru de gestionare a flotei vă permite să monitorizați în timp real consumul de combustibil prin intermediul unei interfețe web intuitive. Analizați tendințele și aflați unde se pot face îmbunătățiri, pe baza rapoartelor despre combustibil, comportamentul șoferului și impactul ambiental.

Cursuri de instruire pentru șoferi: Condus eficient
Șoferii experimentați au un impact enorm asupra utilizării eficiente a combustibilului. În cadrul cursului Condus eficient, șoferii sunt învățați cum să conducă eficient și cum să maximizeze economiile de combustibil.

Aflați mai multe despre cum vă poate ajuta Dynafleet
Contactaţi-ne

Alegeți un pachet mai bun

Un reprezentant Volvo Trucks vă va prezenta pas cu pas pachetul pentru reducerea consumului de combustibil. Faceți-i o vizită sau dați-i un telefon.

Contactaţi-ne