Manevrabilitate nemaiîntâlnită

Structuri reconstruite. Direcție reproiectată. Și caracteristici ale șasiului care deschid drumuri noi în industria autocamioanelor. Când am proiectat noul autocamion Volvo FH, nu numai că am îmbunătățit manevrabilitatea. Am și transformat-o.

Șoferul este mai eficient dacă poate conduce cu efort mai mic și control perfect. Și în mod mai sigur. Așadar, așezați-vă confortabil, puneți-vă centura și conduceți autocamionul ca și cum ar fi o mașină mică.

Adevăratul test al manevrabilității unui autocamion are loc atunci când sunteți în curbă și un alt autocamion vine din față cu 80 km/h. Cu Volvo FH nu există nicio problemă.

Stefan Axelsson

Manager – Manevrabilitate și rulare, Volvo Trucks.

Suspensia față independentă și Direcția Dinamică Volvo își unesc forțele pentru a vă asigura stabilitate, control și manevrabilitate excepționale

Caracteristici excelente

Două tehnologii. Două repere importante în industria autocamioanelor. Suspensia față independentă și direcția dinamică Volvo asigură stabilitate și control la orice viteză, iar manevrabilitatea este atât de mare, încât autocamionul poate fi condus cu un deget. Combinate, aceste tehnologii au adus autocamionul la un nou nivel de manevrabilitate.

Faceți cunoștință cu suspensia față independentă
Suspensia îmbunătățiră a șasiului și a amortizoarelor oferă o călătorie mai lină

Totul a fost optimizat

Atunci când este vorba de manevrabilitate, micile schimbări conduc la câștiguri mari. Am echipat autocamionul Volvo FH cu arcuri de suspensie mai puternice și mai bine amplasate. Am reproiectat unghiul amortizoarelor pentru a devia impactul zdruncinăturilor de la șasiu. Una peste alta, în urma optimizărilor, amortizarea la viraje a crescut cu 100%. Iar dumneavoastră beneficiați de rulare mai stabilă și mai sigură.

Explorați celelalte îmbunătățiri aduse șasiului
Contactaţi-ne

Nu vă cerem să ne credeți pe cuvânt.

Testați manevrabilitatea excelentă la un centru Volvo Trucks.

Contactaţi-ne