Volan reglabil complet cu înclinare coloană volan

Direcție Dinamică Volvo

Direcție. Viraje. Adaptare permanentă. Mișcările sunt relativ mici, dar efectele repetitive au impact major asupra corpului. Gâtul, spatele și umerii duc tot greul. Sau, mai bine zis, duceau. Cu direcția dinamică Volvo, puteți să rotiți volanul cu un singur deget, reducând oboseala cu până la 85%.

Direcție Dinamică Volvo
Selectorul I-Shift

I-Shift

Simplu, fiabil și foarte eficient, sistemul I-Shift a transformat lumea autocamioanelor. Nu are ambreiaj greu de apăsat și nici schimbător greu de manevrat, iar fiecare schimbare a treptei de viteză este perfect sincronizată. Și face o economie de combustibil de până la 5 %.

Treceți la I-Shift
I-Shift Dual Clutch văzut dinspre motor

I-Shift Dual Clutch

Inspirată din lumea curselor de automobile, funcția I-Shift Dual Clutch vă conduce la un nivel superior Aceste preselectează treapta următoare de viteză în timp ce conduceți în cea curentă. Cu fluxul de putere constant, câștigați viteză rapid și ușor și o păstrați pe teren deluros, crescând productivitatea.

Explorați I-Shift Dual Clutch
Unitatea Work Remote

Încărcare intuitivă

Cu suspensia pneumatică controlată electronic, încărcarea se face în mod rapid, ușor și sigur. Reține înălțimile diverselor rampe de încărcare. Menține stabilitatea șasiului. Și autocamionul este perfect echilibrat. Utilizează o telecomandă intuitivă, cu ajutorul căreia gestionați totul din cabină sau în timp ce vă plimbați pe lângă autocamion.

Cabină Globetrotter Volvo FH, stil oriental

Mediul perfect pentru lucru și odihnă

Noua cabină are o înălțime mai mare. Un metru cub suplimentar de spațiu. Și o multitudine de noi tehnologii, cum ar fi I-Park Cool, care vă ajută să vă petreceți timpul de lucru în liniște și confort.

Ușă compartiment șofer Volvo FH

Dynafleet: maximizați productivitatea

Locații, încărcături și niveluri. Timpi de condus. Rapoarte de emisii. Consum de combustibil. Dynafleet vă oferă datele în timp real pentru fiecare autocamion pe care îl dețineți, ajutându-vă să maximizați productivitatea și să luați decizii mai profitabile.

Prim plan al motorului Volvo FH

Putere de tracțiune incredibilă

D16 este campionul la categoria grea pentru transportul pe distanțe lungi. 750 de cai putere. 3.550 Nm de cuplu. Dintre care 90% disponibili pe loc. Motorul se simte în largul său la transportul de sarcini mari în zone deluroase. La fel vă veți simți și dumneavoastră, când veți avea nevoie de putere pentru productivitate.

Contactaţi-ne

Productivitate mai mare

Contactați reprezentanţii Volvo Trucks. Vă vor ajuta să parcurgeți fiecare kilometru cu maximum de eficiență.

Contactaţi-ne