Trei variante de putere pentru o varietate de condiții de condus

O frumusețe la suprafață. O bestie sub capotă.

Inegalabilul motor D16K este cel care diferențiază modelul Volvo FH16 de alte autocamioane din seria FH. Trei variante de putere oferă 550, 650 și 750 Cp, cu un cuplu de până la 3.500 Nm. Toate motoarele respectă standardul Euro 6.

Examinați în detaliu motoarele noastre
Evidențiem câteva aspecte ale designului autocamionului Volvo FH16

Un design mai deosebit

Toate autocamioanele din seria FH au aceeași atitudine, aceleași linii și forme aerodinamice. La Volvo FH16, detaliile exterioare sunt îmbunătățite. Și exclusiv.

1. Lunetă
Forma și tenta de culoare ale geamurilor laterale din spate subliniază aspectul agil al cabinei.

2- Noua culoare
Noua culoare pentru FH16 este negrul. Un negru foarte intens. Dincolo de această suprafață însă, se ascunde o nuanță uimitoare. Noi o numim Mystic Fjord. Trebuie să o vedeți.

3- Atenția la detalii
Detaliile subtile fac toată diferența. Finisajul crom satinat scoate în evidență scara din față, marginea grilei, mânerele ușilor și sigla Volvo.

4. Grila masivă 
Grila distinctivă de culoare gri închis face o impresie deosebită pe orice șosea. Oglinzile și parasolarul au același aspect de primă clasă.

Interiorul cabinei

Redefinirea confortului

În interiorul cabinei autocamionului FH16 se regăsesc alte caracteristici de design exclusive.

Design unic al scaunului
Scaunul șoferului are o formă și un material textil particulare, conferind interiorului cabinei un aspect de primă clasă. Tapițeria este disponibilă în piele sau într-o versiune care combină pielea și materialul textil. Designul scaunului și materialele utilizate sunt exclusive pentru Volvo FH16.

Volan Raven 
Fabricat din piele neagră, cu cusături contrastante care se potrivesc cu ornamentele din interior, volanul Raven crește senzația plăcută la condus. Și este disponibil doar pentru Volvo FH16.

Cea mai bună calitate
Interiorul cabinei prezintă panouri pentru uși, panouri pentru pereți, ornamente cromate, perdele, tapițerie pentru pat și lumini suplimentare pentru uși, toate cu adevărat unice. Împreună, acestea creează o ambianță luxoasă în interiorul cabinei.

Seria FH

Volvo FH16 este autocamionul cel mai puternic din seria FH. Dar nu este vorba doar de putere. Disponibilitate maximă. Productivitate crescută. Eficiență inegalabilă a consumului de combustibil.

Explorați toate caracteristicile cheie ale noii serii Volvo FH. > 

Contactaţi-ne

Încercați-l

Dacă oricare dintre aceste elemente v-a interesat, contactaţi-ne. Un reprezentant Volvo Trucks va fi bucuros să vă arate autocamionul.

Contactaţi-ne