Biroul din Volvo FM

Intrați în biroul dumneavoastră

Calm, profesional, cu dotări excelente, acesta este mediul de lucru în care veți dori să vă petreceți timpul. Culorile și materialele au fost alese cu atenție. Panoul de bord se mulează elegant pe spațiul disponibil. Parbrizul foarte lat vă oferă o vedere dominantă asupra drumului.

Noul tablou de bord pentru Volvo FM

Totul se află la îndemână

Nu vă aplecați. Nu vă întindeți. Nu vă luați ochii de la drum. În autocamionul Volvo FM, instrumentele sunt exact acolo unde aveți nevoie de ele. Descoperiți informațiile esențiale dintr-o privire. Iar comutatoarele care pot fi personalizate vă oferă acces rapid la funcțiile cel mai des utilizate. 

Numeroase posibilități de depozitare în noul Volvo FM

Mult spațiu pentru lucrurile dumneavoastră

De la pixuri și carnete de notițe la telefon și cana preferată, detaliile vă ajută adesea să terminați ceea ce aveți de făcut. De aceea, am creat o multitudine de spații utile de depozitare. Spațiile de depozitare generoase situate în față, sub pat, în spate și în exterior pot fi adaptate în funcție de necesitățile dumneavoastră. Iar numeroase compartimente noi vă ajută să organizați documentele. Există chiar și un suport de PC, un coș pentru hârtie și un suport pliabil pentru sticle de doi litri.

Noul scaun confortabil al șoferului de pe autocamionul Volvo FM

Stați confortabil?

Noul scaun pentru șofer îmbunătățește susținerea, cursa și spațiul pentru picioare. Poate fi ajustat cu 20 cm în față și în spate și cu 10 cm pe verticală. Iar noua pernă îl face și mai confortabil.

Volanul autocamionului Volvo FM poate fi ajustat pe verticală și înclinat

Poziția perfectă la volan

Volanul poate fi ajustat cu 90 mm pe verticală și înclinat cu 28 de grade. Controlat în mod convenabil printr-o pedală de picior, acesta se rabatează cu ușurință atunci când urcați sau coborâți din cabină. Designul ergonomic oferă diverse posibilități de prindere, așadar este confortabil toată ziua. Pentru o ambianță mai luxoasă, puteți alege varianta de volan îmbrăcat în piele.

Prezentare generală interioară la 360°

Mai jos găsiți o prezentare interactivă generală a interiorului cabinei. Faceți clic pe casetele de text pentru a afla mai multe. Faceți clic pe „Ecran complet” pentru o experiență îmbunătățită. Caracteristicile și funcțiile descrise sunt de ordin general și pot fi diferite față de autocamionul dumneavoastră.

VT

Stați confortabil

Reglați-vă poziția la volan. Testați patul. Admirați vederea. Reprezentantul Volvo Trucks vă va prezenta fiecare caracteristică a cabinei autocamionului Volvo FM.

Contactaţi-ne