Interiorul cabinei autocamionului Volvo FMX în culoarea Raven

Nu este negru. Este Raven.

Am conceput o culoare sofisticată negru-maro special pentru interiorul autocamionului Volvo FMX. Și am numit-o Raven. Nu se pătează atât de ușor, de aceea, este perfectă pentru șantierul de construcții.

Instrumente: întotdeauna la îndemână

Informații ușor de vizualizat

Pe panoul de bord, informațiile esențiale sunt amplasate în centru-față, iar comenzile mai rar utilizate se află mai departe. Comutatoarele flexibile vă permit să amplasați funcțiile dorite cât mai aproape de volan.

Panoul de bord

Funcții aflate la îndemână

Diverse funcții au fost mutate de pe manete pe comenzile integrate în volan. Sunt grupate în mod logic, potrivit funcțiilor lor, și ușor de accesat cu degetele.

Spațiu de depozitare generos

Mult spațiu pentru lucrurile dumneavoastră

Spațiile de depozitare generoase situate în față, sub pat, în spate și în exterior pot fi adaptate în funcție de necesitățile dumneavoastră. Un dulap cu uscare electrică poate fi montat pe patul superior sau pe peretele cabinei, fiind o modalitate rapidă de uscare a hainelor, prosoapelor și pantofilor.

De asemenea, există numeroase compartimente noi în jurul dumneavoastră, pe care le puteți utiliza pentru diverse lucruri, cum ar fi documentele. Tava încorporată în partea de sus a panoului de bord este perfectă pentru tot felul de obiecte mici. Există spațiu pentru pixuri, telefon și o priză USB. Există chiar și un suport pliabil pentru sticle.

Un volan cu design ergonomic

Volan superb

Noul volan este ușor de reglat, lăsându-vă spațiu pentru genunchi. Designul ergonomic oferă diverse posibilități de prindere, așadar este confortabil toată ziua. Pentru o ambianță mai luxoasă, puteți alege varianta de volan îmbrăcat în piele.

Noul scaun al șoferului

Scaun remarcabil

Noul scaun pentru șofer îmbunătățește susținerea, cursa și spațiul pentru picioare; poate fi reglat cu 20 de centimetri în față sau în spate și cu 10 centimetri pe verticală. Noua pernă îl face mai confortabil ca oricând; este disponibilă în patru modele diferite de tapițerie.

Un pat de jos spațios

Un mod inteligent de a dormi

Nu faceți compromisuri în ceea ce privește somnul doar pentru că vă petreceți toată noaptea în cabină. Patul de jos are o lățime de 70 cm, este echipat cu arcuri de 16 cm și este oferit cu diferite niveluri de rigiditate. Puteți să controlați luminile interioare, ceasul deșteptător, aeroterma de parcare, sistemul audio, geamurile și încuietorile, totul fără să vă dați jos din pat.

Prezentare generală interioară la 360°

Mai jos găsiți o prezentare interactivă generală a interiorului cabinei. Faceți clic pe casetele de text pentru a afla mai multe. Faceți clic pe „Ecran complet” pentru o experiență îmbunătățită. Caracteristicile și funcțiile descrise sunt de ordin general și pot fi diferite față de autocamionul dumneavoastră

VT

Urcați-vă în el și îndrăgostiți-vă

Pentru prezentarea cabinei autocamionului Volvo FMX, contactați un reprezentant Volvo Trucks. Va fi încântat să v-o prezinte.

Contactaţi-ne