Nu este doar designul unic care contează. Este tot ceea ce se găsește sub capotă, dotări care îl fac să iasă în evidenţă.

Un lanț cinematic puternic cu I-Shift Dual Clutch opțional. Caracteristici de siguranță fantastice. Volvo FH oferă performanță de clasă mondială, indiferent la ce este folosit.

Și da, acum puteți alege ediția limitată 2017 Volvo Ocean Race disponibilă în variantele Volvo FH13 și Volvo FH16, cu tipurile de cabină Globetrotter și Globetrotter XL.

Exteriorul autocamionului Volvo FH ediția Volvo Ocean Race

De la start la finish

Ediția Volvo Ocean Race a modelului Volvo FH face cu adevărat impresie. Culorile speciale în care este vopsită cabina, Shimmering Gold și Cool Breeze metalizată, sunt inspirate din locațiile în care va începe și se va termina cursa din 2017.

De la apusul încețoșat din Alicante, de unde începe cursa. Până la apele calme specifice oraşului Haga, destinația finală.

Benzile din crom satinat, negru și roșu reflectă atmosfera dinamică a acestei curse pe mare. O experiență cu adevărat de neuitat.

Interiorul autocamionului Volvo FH ediția Volvo Ocean Race

PĂŞIŢI ÎNTR-UN INTERIOR UNIC

Interiorul exclusivist, luxos al autocamionului este memorabil. Scaunul şoferului, ventilat, este tapisat în piele naturală de culoarea nisipului, cu accente albastre şi cusături roşii discrete, în zig-zag. Covorașele cu model Volvo Ocean Race. Volanul și mânerele de susținere au fost proiectate în conexiune cu marea şi navigaţia.

Date

Ediția limitată Volvo Ocean Race 2017–18 este disponibilă pentru:

 • Volvo FH cu cabină Globetrotter sau Globetrotter XL şi cu o gamă largă de puteri ale motorului.
 • Volvo FH16 cu cabină Globetrotter sau Globetrotter XL și o gamă largă de puteri ale motorului.
 • De asemenea, ediţia limitată Volvo Ocean Race pentru Volvo FH face parte din campania de vanzări Globetrotter Club 2017 disponibilă in România. Mai multe informaţii despre această ofertă găsiţi accesând acest link.

Pachete opționale:

 • Pachet Safety: Airbag șofer, sistem de suport la schimbarea benzii de circulație, sistem de avertizare a șoferului, Adaptive Cruise Control cu frânare automată, alarmă anti-furt, cutie de valori, ferestre laterale laminate, întrerupător de contact telecomandat, centuri de siguranță roșii.
 • Pachet Performance (numai pentru Volvo FH): motor Volvo D13 cu putere maximă de 500 CP sau 540CP, Volvo I-Shift Dual Clutch și retarder.
Volvo D13500 este disponibil opțional pentru Volvo FH ediția Volvo Ocean Race.

DE LA ÎNCEPUT LA SFÂRȘIT

Da, acest autocamion este o frumuseţe. Totuși, cel mai important lucru este performanţa acestuia.

Volvo FH oferă viteză medie mai mare și productivitate îmbunătățită. Cu economie de combustibil maximizată.

Lanțul cinematic constă într-un nou motor, îmbunătățit, și sistemul unic I-Shift produs de Volvo Trucks.

Pachetul disponibil cu ocazia cursei este opțional:

 • Motor D13 de 500 sau 540 CP cu turbocompresor nou optimizat.
 • Cutie de viteze cu I-Shift Dual Clutch cu schimbarea lină a treptelor de viteză, fără nicio întrerupere în transmiterea forței de tracțiune.
 • Retarder.
 • Jante de aluminiu.
Volvo FH ediția Volvo Ocean Race este disponibil ca autotractor sau autoșasiu.

CEL MAI SIGUR AUTOCAMION VOLVO DIN LUME – ACUM ȘI MAI SIGUR

Ne luăm în serios rolul de lideri în domeniu din punct de vedere al siguranței în trafic. De aceea, ne echipăm autocamioanele cu sisteme și tehnologii care duc siguranța la un nivel superior.

Pachetul de siguranță opțional include caracteristici de siguranță în trafic cum ar fi:

 • Asistență la schimbarea benzii de rulare.
 • Sistem de avertizare șofer.
 • Control activ al vitezei de croazieră cu avertizare de coliziune frontală și frână de urgență.
 • Airbag pe partea șoferului.
 • Centuri de siguranță, scaune pentru pasager și pentru șofer roșii.

Pachetul conține, de asemenea, echipament pentru protecția personală și a autocamionului:

Pachet protecție personală – include alarmă, geam ușă laminat, întrerupător principal, întrerupător principal cu telecomandă și seif sub pat.

Volvo FH16 este oferit în ediția Volvo Ocean Race

PUTERNICUL VOLVO FH16 DIN EDIȚIA VOLVO OCEAN RACE

Iar când lucrați cu mare tonaj, există Volvo FH16. Până la 750 CP și un cuplu uriaș, de 3.500 Nm. Cu o cutie de viteze I-Shift – sau chiar I-Shift cu trepte de forță – sunteți complet pregătit pentru tonaj mare, cu stil, confort și siguranță.

Găsiți un reprezentant Volvo

Contactați-ne

Contactați un reprezentant vânzări camioane Volvo pentru a vedea caracteristicile complete și toate detaliile ofertelor.

Găsiți dealerul local