Autocamioanele și serviciile

Obiectivul nostru este să creăm autocamioane și servicii cu impact redus asupra mediului. Am realizat progrese remarcabile, de la creșterea eficienței consumului de combustibil la explorarea unor combustibili alternativi.

Eficiență energetică
Din 1970, consumul de combustibil a scăzut cu 40%. Dar știm că putem face mai mult. Așadar, ne-am luat angajamentul să îmbunătățim eficiența.

Gestionarea combustibilului
Autocamioanele noastre au un consum eficient de combustibil. Sistemele noastre inteligente de management al utilizării combustibilului și cursurile de perfecționare pentru șoferi ne ajută să le exploatăm cu randament maxim.

Combustibili alternativi
Am fost primul producător de autocamioane care a testat combustibil Bio-DME și a prezentat un motor diesel care funcționează cu gaz metan.

Emisiile autocamionului
Motorul nostru Euro 6 a redus la jumătate emisiile de particule, iar emisiile de oxizi de azot au scăzut cu până la 80%. Autocamioanele noastre alimentate cu LNG au redus, de asemenea, semnificativ emisiile.

Materiale și reciclare
Aproximativ o treime din materialele folosite într-un autocamion Volvo nou sunt derivate din materiale reciclate. Până la 90% dintre ele pot fi reciclate la sfârșitul duratei de viață a autocamionului.

Aflați mai multe despre autocamioanele și serviciile noastre durabile

Activitățile noastre care protejează mediul înconjurător

Operațiile noastre

Susținem în continuare un proces de producție complet viabil din punct de vedere al protecției mediului. Uzinele noastre din Ghent, Belgia, și din Tuve, Suedia, au fost primele fabrici de autovehicule din lume neutre din punct de vedere al emisiilor. Fabrica noastră de vopsele din Umeå, Suedia, are cele mai reduse emisii de solvenți din industrie. De asemenea, un număr tot mai mare de reprezentanțe devin neutre din punct de vedere al emisiilor de CO2. Și lucrurile nu se încheie aici. Demersul nostru se extinde rapid la nivel global pentru a fi aplicat în cât mai multe metode, uzine, sisteme de transport și reprezentanțe.

Aflați mai multe despre operațiile noastre care protejează mediul înconjurător
Găsiți dealerul local

Reduceți impactul

Grija față de mediu este un factor important pentru autocamionul sau flota dumneavoastră. Dealerul local Volvo Trucks este gata să vă ajute.

Găsiți dealerul local