Fiecare picătură contează cu serviciul Consiliere combustibil

Fiecare picătură contează

Procent cu procent, se ajunge în curând la economii importante. Aceasta este gândirea care stă la baza filozofiei noastre.

Căutăm continuu pentru autocamioanele noastre modalități noi de a parcurge mai mulți kilometri cu mai puțin combustibil și cu un impact mai redus asupra mediului înconjurător.

Este un angajament pe termen lung pe care îl vom respecta continuând să creștem eficiența consumului de combustibil pentru toate produsele și serviciile noastre.

Deoarece fiecare picătură contează.

Consiliere combustibil

Reduceți consumul de combustibil cu serviciul Consiliere combustibil

Consiliere combustibil este serviciul care nu dă greș niciodată. Odată ce un șofer dobândește cunoștințele necesare pentru a conduce eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, calea către succes este reprezentată de urmărirea în continuare a acestei direcții.

Serviciul Consiliere combustibil vă ajută să realizați acest lucru. Având la dispoziție rapoarte regulate și analize personalizate, este simplu să vă asigurați că, de-a lungul timpului, se obține o economie de combustibil.

Citiți mai multe despre modul în care serviciul Consiliere combustibil vă poate ajuta
Dynafleet

Mențineți-vă la un nivel ridicat de eficiență în utilizarea combustibilului

Prin utilizarea programului Dynafleet împreună cu Cursul de perfecționare pentru șoferi puteți economisi până la 5 procente de combustibil. Dynafleet oferă informații actualizate despre toate aspectele pe care trebuie să le cunoașteți privitor la flotă, iar Cursul de perfecționare pentru șoferi îi ajută pe aceștia să conducă mai sigur, mai inteligent și să utilizeze mai puțin combustibil.

Programul Dynafleet este acum disponibil și prin intermediul unei aplicații pentru iPhone, pentru ca dumneavoastră să puteți accesa oricând toate informațiile referitoare la flotă.

Aflați mai multe despre Dynafleet
I-Shift

I-Shift – economie de combustibil combinată cu performanță maximă

I-Shift reduce consumul de combustibil cu până la 3 procente, comparativ cu un schimbător de viteze manual. Este cea mai avansată soluție de pe piață.

I-Shift știe cum să obțină performanța maximă de la autocamionul dumneavoastră, deoarece ține cont de masa autovehiculului, de înclinația drumului, de viteză și de accelerație.

Aflați cum puteți economisi combustibil cu I-Shift
Pachetul aerodinamic

Învingeți vântul cu Pachetul aerodinamic

Pachetul aerodinamic poate spori economia de combustibil cu până la 10 procente. Cu ajutorul acestui pachet se reduc turbulențele, se minimizează rezistența aerului și se deviază vântul din zona remorcii.

În plus față de scăderea costurilor pentru combustibil, se reduc, în egală măsură, emisiile de CO2.

Aflați cum puteți economisi combustibil cu o aerodinamică îmbunătățită.
I-See

I-See vă reamintește să economisiți combustibilul

Imediat ce începeți să conduceți, cu I-See, veți putea economisi până la 5 procente de combustibil. Acest program își amintește drumurile pe care ați rulat și, totodată, cunoaște locurile în care nu ați mai fost niciodată. I-See utilizează informațiile topografice pentru a gestiona viteza și schimbările treptelor de viteză, având drept principal obiectiv economia de combustibil.

Aflați totul despre cei șase pași ai sistemului I-See
Perfecționare șoferi

Perfecționare șoferi

„Conduceți pe același traseu, făcând același lucru, în același timp – dar mai eficient.”

Aflați mai multe despre Perfecționare șoferi
Genuine Volvo Service

Genuine Volvo Service

Menținerea eficienței consumului de combustibil la un nivel înalt depinde și de existența unor șoferi buni și a unei echipei de tehnicieni competenți – care vă cunosc autocamionul până în cele mai mici detalii și, în plus, se asigură că veți obține rezultate maxime de la acesta.

Aflați mai multe despre Genuine Volvo Service

Descărcare

Broșura Fiecare picătură contează

Broșura EDC(PDF, 16.2 MB)