Fiecare piesă este testată, măsurată și fabricată cu o precizie meticuloasă

Produse de calitate

Proiectăm, testăm, măsurăm și fabricăm fiecare piesă și componentă cu o precizie pe care unii ar putea-o considera extremă. Este un proces care se desfășoară cu pasiune și precizie, iar managementul calității este prezent de la început până la sfârșit. În acest fel, am putut să ajungem la eficiența, disponibilitatea, siguranța și confortul de care vă bucurați la volanul unui autocamion Volvo. Și la fel veți merge mai departe, kilometru după kilometru.

Calitatea service-ului îmbunătățește toate aspectele, de la eficiența consumului de combustibil și condusul sigur la randamentul și securitatea șoferilor.

Servicii de calitate

Asistența pe care o primiți de la dealerii noștri. Abilitățile și experiența tehnicienilor noștri, care vă sunt alături oriunde aveți nevoie de ei. Vastitatea și eficiența rețelei noastre globale de asistență. Când este vorba de service, calitatea Volvo îmbunătățește toate aspectele, de la eficiența consumului de combustibil și condusul sigur la randamentul și securitatea șoferilor. Vă oferă asistența și piesele de care aveți nevoie, menține autocamionul în mișcare și profitul la nivel maxim.

Găsiți dealerul local

Doriți să vedeți ce înseamnă calitate?

Vizitați un centru service Volvo Trucks. Acolo angajații pot vorbi despre calitate toată ziua. Este pasiunea lor.

Găsiți un centru service Volvo Trucks