O activitate ușor de utilizat,
care arată cum se poate îmbunătăţi siguranţa rutieră la întâlnirea dintre un ciclist şi un autocamion

Majoritatea accidentelor rutiere se petrec din cauza factorului uman.

Diferența care salvează vieți

Încă de la începuturi, Volvo Trucks a acordat o atenție deosebită siguranței. Prin intermediul cercetărilor și analizelor noastre, a devenit clar faptul că majoritatea accidentelor rutiere se petrec din cauza factorului uman. De aceea, în plus față de dezvoltarea numeroaselor funcții de siguranță inovatoare pentru produsele noastre, ne dorim să facem mail mult.

Obiectivul nostru este să sporim conștientizarea cu privire la vizibilitatea în trafic

Vedeţi şi fiţi văzut

Obiectivul nostru este să sporim conștientizarea cu privire la vizibilitatea în trafic. Campania descrie situații în care sunt implicați bicicliștii și alți participanți la trafic și prezintă comportamentul care trebuie utilizat la întâlnirea cu un autocamion.

Kitul de instruire este gratuit și este disponibil pentru oricine. De exemplu, în sistemul educaţional, profesorii pot desfășura exerciții cu elevii, iar în companii, managerii îl pot utiliza ca activitate de afaceri.

Punem la dispoziție un ghid pentru desfășurarea exercițiilor în aer liber

Kitul de instruire

Kitul inspirațional „Să vezi și să fii văzut” constă într-un ghid pentru instructori, o prezentare în PowerPoint și un ghid privind desfășurarea în siguranță a unui exercițiu în aer liber în care este implicat un autocamion.

La finalizarea activităților, este recomandat să oferiți materiale gratuite, cum ar fi veste reflectorizante pentru promovarea siguranței în trafic.

Descărcați kitul de instruire

Kitul de instruire(ZIP, 870 MB)