notificare - management eveniment

Ați fost invitat la evenimentul aniversar organizat de Volvo Group, din data de 08.09.2018. Pe parcursul evenimentului Volvo Trucks va face fotografii și materiale video (în continuare denumite “Material foto/video”) în scop de comunicare și marketing.

Acceptând participarea la acest eveniment, sunteți de acord ca Volvo Group să utilizeze Materialul foto/video conform condițiilor stipulate mai jos:

  • Materialul foto/video va fi produs de Volvo Trucks sau de furnizorii angajați de Volvo Trucks. Volvo Trucks păstrează dreptul de editare a Materialului foto/video.
  • Volvo Trucks va folosi Materialul foto/video pentru comunicare și în scopuri de marketing, de ex. în cadrul evenimentului aniversar.
  • Volvo Trucks are permisiunea de a utiliza Materialul foto/video în versiune printată și digitală, incluzand publicare pe website-ul Volvo Trucks si pe canalele digitale, inclusiv social media.
  • Volvo Trucks își pastrează dreptul de a vă publica numele sau orice citat inclus in Materialul foto/video.
  • Volvo Trucks are dreptul să utilizeze Materialul foto/video fără alte limitări in timp.
  • Volvo Trucks nu oferă compensații pentru utilizarea Materialului foto/video.

Aveti dreptul să vă retrageti consimțământul oricând. În cazul în care doriți să vă retrageti consimțământul, vom opri utilizarea Materialului foto/video pentru producția de noi materiale de comunicare și de marketing. Cu toate acestea, Materialul foto/video care a fost deja publicat în formă printată înainte de retragerea consimțământului, va putea fi în continuare folosit.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, puteți trimite un email la: volvotrucks [dot] ro [at] volvo [dot] com.