Manualul șoferului Volvo Trucks

Găsiți versiunea unică de șasiu în Manualul șoferului Volvo Trucks. Manualul vă oferă acces la ghidul de utilizator pentru autocamionul dumneavoastră unic și include videoclipuri instructive care descriu funcțiile anumitor caracteristici ale autocamioanelor. Dacă doriți să examinați mai multe modele de autocamioane Volvo disponibile, puteți, de asemenea, să alegeți între variantele de șasiu pentru demonstrații. Aplicația este disponibilă în 32 de limbi pentru Volvo FH, FH16, FM și FMX şi în 30 de limbi pentru FL şi FE.

Truck Finder – Căutați autocamioane și remorci rulate

Găsiți aici noile dumneavoastră autocamioane sau remorci rulate! Aplicația Truckfinder este o aplicație utilă, care vă oferă o modalitate simplă de a căuta și de a vizualiza autocamioanele și remorcile rulate. Veți putea vizualiza detaliile autocamionului, imagini și persoane de contact din reprezentanțe într-un mod simplu. Veți avea acces la descrieri complete ale autocamioanelor, fotografii color și hărți cu locațiile dealerilor.

Dealer locator

Sistemul de localizare a dealerilor este o modalitate simplă de a găsi cel mai apropiat dealer de autocamioane Volvo. În funcție de locația dumneavoastră, veți găsi cel mai apropiat dealer din aproximativ 1.200 de dealeri listați. Filtrați serviciile oferite pentru a găsi cel mai apropiat dealer care vă poate rezolva problema.  

Dynafleet

Aplicația Dynafleet oferă actualizări constante privind performanța autocamioanelor și șoferilor din flotele comerciale – oriunde v-ați afla. Acest lucru facilitează indicarea cu ușurință a datelor critice și acționarea imediată pentru reducerea costurilor și utilizarea mai bună a vehiculelor.

Galeria proprietarilor Volvo Trucks

Aplicația pentru galeriile proprietarilor Volvo Trucks este o extensie pentru iPhone a secțiunii Galeria proprietarilor de la adresa http://loadingramp.volvotrucks.com/. Aplicația vă permite să căutați imagini cu vehiculele trimise de împătimiți ai autocamioanelor din întreaga lume, să citiți despre autocamioane și să vă votați favoritul.