BINE AȚI VENIT ÎN NOUA DVS. CABINĂ.

BINE AȚI VENIT ÎN NOUA DVS. CABINĂ.

Cu aplicația MyTtruck (Autocamionul meu), obțineți acces la camionul dvs. Volvo de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile. Acest lucru vă permite să verificați nivelul combustibilul din rezervor, starea bateriei și a luminilor, toate acestea cu ajutorul unui telefon mobil sau al unei tablete. De asemenea, vă permite să verificați starea blocării ușilor și alarmele, indiferent de locul în care vă aflați. Aeroterma de parcare sau climatizarea pot fi setate să pornească imediat sau după un anumit timp.
Aplicația MyTruck este disponibilă pentru echipamente IOS și Android pentru modelele Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM și Volvo FMX.

Pentru a afla mai multe despre My Truck, contactați reprezentantul dvs Volvo.

BENEFICIILE APLICAȚIEI MY TRUCK

Planificare mai ușoară

Puteți să verificați nivelul de combustibil, de ulei și de lichid de răcire, precum și starea bateriei și a luminilor. Acest aspect îmbunătățește disponibilitatea dinainte de călătorie a autocamionului și vă facilitează planificarea operațiunilor zilnice.

Confort sporit

Puteți seta și programa aeroterma de parcare și radiatorul. Cu alte cuvinte, veți beneficia mereu de climatizarea de care aveți nevoie pentru o călătorie plăcută și confortabilă.

Securitate îmbunătățită

Puteți verifica starea încuietorilor ușilor și puteți primi notificări imediate dacă alarma de efracție nu mai funcționează. Acest lucru îmbunătățește siguranța autocamionului și vă anunță imediat dacă ceva nu este în regulă.

My Truck
My Truck

Aruncați o privire, apoi descărcați My Truck