TRUCKS

România

×
Serviciul de închiriere a autocamioanelor Volvo este un partener flexibil

O relație pe care vă puteți baza.

Noi o numim închiriere.

Închirierea de autocamioane Volvo Trucks

Închirierea de autocamioane Volvo – nu este vorba atât despre proprietate, cât despre parteneriat.

Închirierea de autocamioane Volvo devine mai cunoscută cu fiecare an. Și este ușor de înțeles de ce. În calitate de partener flexibil de închiriere, suntem pregătiți și așteptăm să vă ajutăm să vă achitați de o sarcină de lucru de ultimă oră, de un contract pe termen scurt sau lung și de o sarcină specială folosind un autocamion din flota noastră de închiriere.
Pur și simplu ne contactați și ne ocupăm noi de restul. Și mai înainte să vă dați seama, vă veți pomeni la volanul celui mai nou model de autocamion Volvo, achitându-vă de sarcina de lucru.

Accesați chiar azi serviciul de închiriere. Sunați la: xxx-xx xx xx.

Cele cinci beneficii ale închirierii de autocamioane Volvo

FLEXIBILITATE SPORITĂ

Cu un autocamion închiriat de la Volvo, vă puteți gestiona riscul financiar și puteți evita cheltuielile de capital aferente achiziției unui autocamion nou. Dimpotrivă, pentru un cost lunar fix, puteți închiria un autocamion pentru o perioadă mai scurtă de timp. Ne asigurăm că totul este inclus, cum ar fi costurile de asigurare, de taxe și servicii.

Piggy bank

Cheltuieli reduse

Cu ajutorul închirierii de autocamioane Volvo, vă puteți gestiona riscul financiar și puteți evita cheltuielile de capital aferente achiziției unui autocamion nou. Dimpotrivă, pentru un cost lunar fix, puteți închiria un autocamion pentru o perioadă mai scurtă de timp. Ne asigurăm că totul este inclus, cum ar fi costurile de asigurare, de taxe și servicii.

Shopping cart

O soluție completă

Indiferent dacă vreți să cumpărați un autocamion nou sau căutați să închiriați unul, procedura este aceeași: vă oferim o soluție completă. Găsim repede autocamionul potrivit pentru nevoile dumneavoastră și apoi concepem o soluție completă care se potrivește cu intervalul dumneavoastră de timp.

One hundred percent

Autocamioane disponibile de calitate superioară

Dacă vă decideți cu privire la o soluție de închiriere de la noi, atunci puteți fi sigur că veți obține un autocamion aproape nou, întreținut corespunzător și actualizat cu cel mai recent software. Altfel spus, un autocamion care este gata să vă reprezinte pe dumneavoastră și compania dumneavoastră. 

One hundred percent

Rețea de asistență globală

Vrem ca lucrurile să se petreacă pe cât de bine posibil. Dar știm că viața nu este mereu așa. Așadar, am creat o rețea de asistență globală, care vă este mereu la îndemână în cazul în care se întâmplă ceva neprevăzut.

Vreți să găsiți o soluție?

Aici găsiți dealerul local de închiriere a autocamioanelor Volvo.