Aceste instrumente vă ajută să alocați mai puțin timp pentru planificare și administrare.

Simplificați planificarea

Cu Timpii de condus, petreceți mai puțin timp cu planificarea și administrarea. Puteți vedea cât de mult timp petrec șoferii pentru finalizarea noilor activități, conform reglementărilor privind timpul de lucru. Detaliile despre timpii de condus, odihnă și descărcare se păstrează pentru ultimele 30 de zile, fiind utile la facturare și la calcularea salariilor șoferilor.

Descărcarea de la distanță a datelor tahografului

Rapid și eficient, serviciul Timpi de condus vă permite să descărcați activitățile șoferului de la sediu, oricare ar fi locația autocamionului și șoferului. În acest fel registrele sunt ușor de actualizat. Iar descărcările manuale de 20 de minute vor fi date uitării.

Economisirea a 20 de minute per descărcare de date pentru o flotă de 40 de autocamioane vă aduce 13 ore pe lună. Acest lucru înseamnă aproape o lună în plus în fiecare an, care poate fi folosită în mod mai productiv.

Johan Östberg

Specialist produs, Volvo Trucks

Informațiile cheie vă mențin la curent

Simplă. Clară. Și legală.

Reglementările privind timpii de condus, orele de lucru, perioadele de odihnă și multe altele. Aplicația Dynafleet monitorizează toate activitățile șoferilor, afișând informațiile esențiale pe ecran și în rapoartele privind activitatea șoferilor. Asistența pentru timpii de condus din cabină ajută șoferul să respecte legislația privind timpii de condus și de odihnă.

Avantaje principale

  • Descărcare automată a datelor din memoria tahografului și a datelor de pe cartela digitală a șoferului. Toate datele sunt păstrate în Dynafleet, disponibile oricând
  • Prognoza privind timpii de condus monitorizează continuu timpii de condus și alertează managerul de flotă înainte ca o încălcare să aibă loc
  • Oferă o bază pentru facturare și calcularea salariilor șoferilor
  • Legislația privind timpii de condus și de odihnă este mai ușor de gestionat și de aplicat
  • Planificarea și activitățile administrative sunt simplificate
VT

Acum este momentul

Un reprezentant Volvo Trucks vă poate ajuta să decideți asupra serviciilor Dynafleet care vi se potrivesc și vă poate spune cum să le utilizați la maximum.

Găsiți un reprezentant Volvo Trucks