Vă pune în contact cu autocamionul

Păstrați legătura

Mesageria oferă siguranța de a putea lua întotdeauna legătura cu autocamionul, indiferent de cine se află la volan. Dispecerul și șoferii comunică prin mesaje text. Acestea sunt ușor de editat și se afișează instantaneu pe ecranul din autocamion. Tastatura wireless îi ajută pe șoferi să comunice atunci când autocamionul staționează. Aceștia vor putea vedea mesajele în timp ce conduc.

Se integrează fără probleme cu celelalte sisteme pe care le dețineți

Integrarea cu alte sisteme

Serviciul Mesagerie se integrează perfect cu sistemele dumneavoastră de comandă și facturare, astfel încât toate informațiile esențiale să poată fi gestionate pe același ecran. În acest fel, dumneavoastră dețineți mai mult control, iar pentru șofer este mai confortabil să vizualizeze comenzile de lucru în mod clar pe ecranul din autocamion.

Ecranul poate reduce stresul și poate crește productivitatea

Potențialul ecranului

Ecranul din autocamion poate fi utilizat și în alte scopuri pe lângă mesagerie. Notificările automate privind timpul de condus și de odihnă, instruirea șoferului și navigarea pot să reducă stresul șoferului și să crească randamentul acestuia.

Avantaje principale

  • Comunicare cu șoferii prin intermediul mesajelor text prin Dynafleet, SMS sau e-mail
  • Mesagerie rapidă. Ajută șoferul să ia decizii mai bine informate.
  • Comunicare economică pentru întreaga flotă
  • Primiți mesaje privind destinația pentru sistemul de navigare. Ora estimată a ajungerii este prezentată managerului flotei în Dynafleet
Găsiți un reprezentant Volvo Trucks

Primiți mesajul

Un reprezentant Volvo Trucks vă poate ajuta să configurați serviciul Mesagerie. Și să vă explice opțiunile de pe ecran care vă pun la dispoziție numeroase caracteristici în autocamionul dumneavoastră.

Găsiți un reprezentant Volvo Trucks