TRUCKS

Comunicații clare

Mesagerie

Cu ajutorul serviciului Mesaje Dynafleet, dispecerul și șoferii pot să comunice rapid, simplu și economic, prevenind astfel neînțelegerile costisitoare. Puteți să comunicați oricât doriți, deoarece nu există limite sau taxe de roaming.

Păstrați legătura

Mesageria oferă siguranța de a putea lua întotdeauna legătura cu autocamionul, indiferent de cine se află la volan. Dispecerul și șoferii pot comunica prin intermediul mesajelor text. Mesajele sunt ușor de editat și sunt afișate pe ecranul din autocamion. Tastatura wireless îi ajută pe șoferi să comunice atunci când autocamionul staționează. Aceștia vor putea vedea mesajele în timp ce conduc.

Integrarea în alte sisteme

Serviciul Mesagerie se integrează perfect în sistemele dumneavoastră de comandă și facturare, astfel încât toate informațiile esențiale să poată fi gestionate pe același ecran. În acest fel, dumneavoastră dețineți mai mult control, iar pentru șofer este mai confortabil să vizualizeze comenzile de lucru în mod clar pe ecranul din autocamion.

Potențialul ecranului

Ecranul din autocamion poate fi utilizat și în alte scopuri pe lângă mesagerie. Notificările automate privind timpul de condus și de odihnă, instruirea șoferului și navigarea pot să reducă stresul șoferului și să crească randamentul acestuia.

Avantaje principale

  • Comunicare cu șoferii prin intermediul mesajelor text prin Dynafleet, SMS sau e-mail
  • Mesagerie rapidă. Ajută șoferul să ia decizii mai bine informate.
  • Comunicare economică pentru întreaga flotă
  • Primiți mesaje privind destinația pentru sistemul de navigare. Ora estimată a ajungerii este prezentată managerului flotei în Dynafleet

Primiți mesajul

Dealerul local Volvo Trucks vă poate ajuta să configurați serviciul Mesaje Dynafleet. și să vă explice opțiunile de pe ecran care vă pun la dispoziție numeroase caracteristici în autocamionul dumneavoastră.