Cine este cel mai bun șofer?

Raportul privind Punctajul pentru eficiența utilizării combustibilului vă prezintă performanțele de utilizare a combustibilului pentru șoferi și vehiculele lor. De la 0 la 100, punctajul arată performanța șoferului în patru domenii importante: adaptarea vitezei, utilizarea motorului și a treptelor de viteză, anticiparea și frânarea și staționarea.

Serviciul Fuel and Environment le oferă șoferilor posibilitatea de a prelua controlul și a-și modifica tehnicile de condus în timp ce sunt pe șosea. Serviciul are potențialul de a reduce consumul de combustibil cu până la 5%.

Johan Rundberg

Manager de produs, Volvo Trucks

Punctajul pentru eficiența utilizării combustibilului vă permite să controlați consumul de combustibil de-a lungul timpului

Tendințele și instruirea

Cunoașterea Punctajului pentru eficiența utilizării combustibilului vă permite să comparați performanțele șoferilor în detaliu. Aceste informații, precum și cursurile de perfecționare pentru șoferi, vă vor ajuta în timp să controlați consumul de combustibil.

Aflați mai multe cursurile de instruire Perfecționare șoferi
Rapoarte de emisii: simplu de realizat, ușor de partajat

Dezvoltați-vă afacerea

Îmbunătățirea eficienței de utilizare a combustibilului echivalează cu reducerea impactului asupra mediului. Datele atent documentate privind emisiile vă pot ajuta să atrageți și să păstrați clienți care respectă mediul înconjurător. Rapoartele privind emisiile sunt ușor de generat și pot fi trimise în mod automat clienților dumneavoastră atunci când solicită acest lucru. Rapoartele de combustibil și mediu sunt disponibile pentru autocamioanele alimentate atât cu diesel, cât și cu LNG.

Dynafleet Fuel and Environment

Instruire pentru șofer

Oferiți șoferilor sfaturile de care au nevoie pentru a-și optimiza tehnicile de condus. Chiar și în timp ce conduc. Instruirea pentru șoferi este o funcție în cabină, care analizează continuu toată perioada de condus. Este un instrument deosebit și precis, creat pentru a vă ajuta să obțineți rezultate excelente. 

Avantaje principale

  • Monitorizați consumul de combustibil, distanța parcursă, nivelurile de emisii și multe altele.
  • Analizați eficiența consumului de combustibil pentru fiecare șofer.
  • Rapoartele ușor de interpretat indică domeniile care necesită îmbunătățirea costurilor și susțin economiile consecvente de-a lungul timpului.
  • Sistemul de alarmă vă avertizează cu privire la modificările semnificative ale combustibilului și la un posibil furt de combustibil.
  • Rapoartele privind nivelul de emisii pot fi trimise automat clienților preocupați de protejarea mediului.
  • Rapoartele sunt disponibile pentru autocamioanele alimentate atât cu diesel, cât și cu LNG.
VT

Doriți să aflați mai multe?

Contactați un reprezentant Volvo Trucks pentru a afla mai multe despre serviciul Combustibil și mediu.

Găsiți un reprezentant Volvo Trucks