La Volvo Trucks, prioritatea noastră este să vă păstrați autocamioanele pe drum și în activitate. Fiecare autocamion are nevoie de service și reparații de-a lungul ciclului său de viață, pentru a menține un nivel ridicat de performanță și fiabilitate. Planificarea pentru service și reparații reduce numărul de opriri, ajută la prelungirea perioadelor de service și economisește timp și bani. Datorită seriviciilor telematice avansate și instrumentelor de diagnosticare Volvo Trucks, putem monitoriza de la distanță starea autocamioanelor și putem planifica și pregăti vizita la atelier pentru a oferi servicii optimizate și mai eficiente. Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura de mai multă disponibilitate și de o eficiență mai bună a consumului de combustibil.

Rețeaua noastră de ateliere și serviciile conectate vă asigură că nu sunteți niciodată departe de asistența și întreținerea de calitate pe care le așteptați de la noi. În cazul unei opriri neplanificate, tehnicienii noștri certificați și calificați vor fi pregătiți să vă readucă pe drum cât mai repede posibil. Cu alte cuvinte, Volvo Trucks dispune de toate mijloacele necesare pentru a vă oferi cel mai bun service și pentru a vă asigura că autocamioanele dumneavoastră stau acolo unde le este locul – pe drum.

Calitatea

Toate operațiunile de service sunt efectuate de tehnicieni Volvo calificați și instruiți.

Livrare

Cu peste 2000 de dealeri și cu ateliere în peste 130 de țări, nu sunteți departe de asistența de care aveți nevoie.

Asistență

Dacă are loc un eveniment neașteptat, suntem pregătiți să intervenim și să remediem situația.

Contracte de service Volvo – Asistență vehicule – Servicii Volvo Trucks

Contractele de service Volvo

Contractele de service Volvo vă oferă trei alternative de service și reparații, oferindu-vă flexibilitate, economie și control pentru a maximiza potențialul flotei de autocamioane.
 

Citiți mai multe despre Contractele de service Volvo >

Service original Volvo – Asistență vehicule – Servicii Volvo Trucks

Genuine Volvo Service

Reușită din prima încercare. Toate lucrările de service sunt efectuate de tehnicieni calificați la un atelier autorizat și sunt realizate cu ajutorul echipamentului adecvat și al pieselor componente originale Volvo.
 

Citiți mai multe despre Service Original Volvo >

Volvo Action Service – Asistență vehicule – Servicii Volvo Trucks

Volvo Action Service

Dacă există o oprire neplanificată pe drum, nu sunteți niciodată singuri. Disponibilitate 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

Citiți mai multe despre Volvo Action Service >

Planificare de service – Asistență vehicule – Servicii Volvo Trucks

Planificare de service

Planificarea pe termen lung este întotdeauna benefică. Un plan de service reduce riscul unei opriri neplanificate.
 

Citiți mai multe despre Planificarea de service >

Upgrade-uri de software – Asistență vehicule – Servicii Volvo Trucks

Upgrade pentru software

Faceți upgrade pentru a accesa noile cerințe, condițiile modificate, pentru a spori eficiența șoferului și multe altele.
 

Citiți mai multe despre Upgrade-urile de software >

Upgrade-uri I-Shift – Asistență vehicule – Servicii Volvo Trucks

Upgrade-uri I-Shift

Upgrade-urile I-Shift vă permit să vă personalizați software-ul pentru a corespunde condițiilor dumneavoastră specifice de rulare.
 

Citiți mai multe despre Upgrade-urile I-Shift >

Știri și relatări relevante

Revoluția digitală se apropie rapid și în industria autocamioanelor

Telematica, conectivitatea, big data, serviciile în cloud și internetul lucrurilor conduc spre o revoluție digitală în industria autocamioanelor. Cel mai mare potențial se află în servicii, iar Volvo Trucks face demersuri energice pentru a-și atinge ...

Acolo unde natura face legea

Drumurile din nord-vestul Norvegiei sunt unele dintre cele mai dificile din lume. Atunci când transporți o încărcătură de 50 de tone de pește viu care se mișcă în continuu în rezervoare de apă, complexitatea devine extremă.

...

Disponibilitate expres în Statele Unite

Taylor White, vicepreședintele AMX, are numeroase motive să aleagă Volvo. Noul Centru de disponibilitate din Greensboro, Carolina de Nord, îi ajută compania să economisească timp și bani....

Contactați-ne

Contactați-ne

Începând de la găsirea componentei potrivite pentru repararea sau întreținerea autocamioanelor, suntem aici pentru a vă veni în ajutor. Trebuie doar să ne sunați – sau mai bine ne faceți o vizită.

Găsiți cel mai apropiat centru service Volvo Trucks