Mențineți autocamionul în stare optimă și obțineți profit maxim

Excelent pentru autocamionul dumneavoastră

Pentru a menține autocamionul în stare optimă și pentru a obține profit maxim, lucrările de service vor fi executate de tehnicieni Volvo autorizați. Aceștia dețin gama completă de instrumente Volvo și toate sistemele de diagnosticare și bază de date de care au nevoie. Folosesc numai Piese originale Volvo. Pentru a minimiza întreruperile, vor încerca întotdeauna să lucreze în momentele convenabile pentru dumneavoastră. 

Planificați și evaluați anticipat prețul activităților de service

Excelent pentru afacerea dumneavoastră

Service-ul planificat și evaluat în avans vă oferă control operațional mai mare și vizibilitate mai bună în activitatea dumneavoastră, ajutându-vă să economisiți timp și bani pe partea administrativă. De asemenea, un autocamion care a trecut printr-un service bun este mai fiabil și mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Toate acestea scad costurile totale de exploatare și reduc problemele, pentru ca dumneavoastră să vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii.

Alegeți contractul perfect pentru dumneavoastră

Disponibilitate 100% garantată

Contract Volvo Gold

Câștigați avantaje pentru afacerea dumneavoastră, prin disponibilitate 100% garantată, reparații complete și toate lucrările de întreținere preventivă asigurate.

Mai multe despre contractul Gold
Acoperă reparațiile pentru lanțul cinematic

Contractul Volvo Silver

Scăpați de griji cu un plan de service care acoperă reparațiile costisitoare ale lanțului cinematic și întreținerea preventivă.

Mai multe despre contractul Silver
Autocamionul dumneavoastră este acoperit de un plan de service convenit

Contractul Volvo Blue

Stați liniștit, deoarece toate lucrările de întreținere preventivă sunt asigurate, iar autocamionul beneficiază de un plan de service convenit împreună cu dumneavoastră.

Mai multe despre contractul Blue
Service adaptat cerințelor dumneavoastră

Începeți cu un plan de service

Disponibilitate maximă cu un plan de service gratuit. Aflăm totul despre autocamionul și afacerea dumneavoastră și colaborăm cu dumneavoastră pentru a stabili nivelul potrivit de întreținere. Apoi, dezvoltăm un plan de service care vă ajută să parcurgeți eficient fiecare kilometru.

VT

Care dintre contracte vi se potrivește?

Reprezentantul Volvo Trucks are răspunsurile. Vizitați-l sau contactați-l pentru a implementa planul de service.

Găsiți un centru service Volvo Trucks