Service adaptat, individual, personalizat

Adaptat la autocamionul dumneavoastră

Condițiile de operare dificile înseamnă uzură mai mare. Un kilometraj mic înseamnă mai puține lucrări de întreținere. Deci, ceea ce este bine pentru un autocamion nu este neapărat potrivit și pentru autocamionul dumneavoastră. În urma analizei necesităților dumneavoastră, a utilizării autocamionului și a afacerii dumneavoastră, vom dezvolta un program de service individual prin care autocamionul va beneficia de lucrările de service de care are nevoie, nici mai mult, nici mai puțin.

Contractul Gold

O grijă mai puțin pentru dumneavoastră

Cu ajutorul unui plan de service, programările la service și reparațiile vor fi cunoscute dinainte. Un contract de service vă îmbunătățește activitatea. Contractele de service Blue, Silver și Gold includ totul de la întreținerea preventivă la reparațiile totale ale autocamionului, acordându-vă control complet asupra costurilor. Iar contractul Volvo Gold pentru Volvo FM sau Volvo FH vă garantează 100% disponibilitate,

Consultați contractul Gold și toate detaliile sale prețioase

Ce implică Planificarea de service

Pasul 1: Introducem
Sesiunea gratuită de Planificare de service începe odată cu introducerea în sistem a specificațiilor exacte ale autocamionului dumneavoastră, a datelor privind utilizarea și kilometrajul anual și a detaliilor privind operațiile dumneavoastră. 

Pasul 2: Identificăm
După ce verificăm felul în care anumite intervale de service pot afecta disponibilitatea autocamionului dumneavoastră, stabilim nivelul perfect de întreținere.

Pasul 3: Planificăm
Utilizăm datele dumneavoastră pentru a crea un plan de service individual, stabilind momentele când autocamionul are nevoie de lucrări de service și părțile care necesită atenție specială, astfel încât dumneavoastră veți ști mereu la ce să vă așteptați.

Pasul 4: Facem service
În preajma unei programări la service, vă contactăm dinainte pentru a vă ajuta să planificați operațiunile flotei. 

Pasul 5: Executăm reglaje fine
De fiecare dată când autocamionul dumneavoastră se află în atelier, analizăm necesitățile și îmbunătățim planul, astfel încât să utilizați autocamionul sau flota cu maximum de eficiență.

Găsiți un centru service Volvo Trucks

Să planificăm împreună

Reprezentantul Volvo Trucks va organiza planul dumneavoastră de service gratuit și vă va răspunde la întrebările referitoare la service.

Găsiți un centru service Volvo Trucks