Piese care funcționează mai bine împreună

Nu vă asigurăm doar de calitatea ridicată de producție a pieselor de schimb. Odată cu ea vine și proiectarea conform cu specificațiile noastre, în permanență îmbunătățite. De aceea piesele de schimb originale complementare au un randament și o durată de viață cat mai mare dacă funcționează împreună. Și vă asigură liniștea pe care o meritați.

Nu sunteți niciodată prea departe de piesele de schimb de care aveți nevoie

Piesa potrivită. La locul potrivit. La momentul potrivit.

Cu o rețea de ateliere în peste 140 de țări, oriunde vă aflați, nu sunteți departe de unul din atelierele Volvo Trucks. Iar cu sistemul avansat de logistică implementat, ne asigurăm că Piesele Originale Volvo sunt disponibile oriunde este nevoie.

Disponibilitatea dumneavoastră este prioritatea noastră

Promisiune de fabricație de cel puțin 15 ani

Nu contează tipul de autocamion Volvo pe care îl conduceți sau când l-ați cumpărat, disponibilitatea este prioritatea noastră. De aceea, continuăm să fabricăm și să furnizăm piesele esențiale timp de cel puțin 15 ani după ce am încetat producția unui anumit model.

Găsiți piesele de care aveți nevoie dintr-o selecție de peste 100.000 de componente

Găsiți piesa perfectă

Fabricăm și furnizăm peste 100.000 de piese Originale Volvo. Pentru o cotație de piese vă rugăm să ne contactați direct sau prin cel mai apropiat atelier Volvo Trucks.

Cerere cotație piese de schimb

Piese Originale Volvo – 2 ani fără griji

Calitatea pieselor Originale Volvo ne face încrezători să acordăm o garanție de 2 ani, din momentul montării pieselor sau din momentul vânzarii. Astfel, daca o piesă se defectează într-o perioadă de 2 ani, iar acest defect este acoperit de condițiile de garanție, vom suporta costurile de reparație sau înlocuire ale acesteia precum și defectiunile indirecte, dacă a fost montată într-un atelier autorizat. Iar pentru piesele vândute din ianuarie 2018 în rețeaua de ateliere Volvo Trucks garanția de 2 ani se va aplica oriunde vă aflați, în Uniunea Europeană.

Piese de schimb exchange Volvo

Gama de piese Exchange reprezintă piesele de schimb originale recondiționate la starea lor inițială, ținându-se cont deasemenea și de ultimele specificații tehnice valabile pentru piesa respectivă. Standardele de calitate pentru piesele refabricate sunt exact la fel ca și pentru piesele noi astfel că veți primi aceleași condiții de garanție.

Gama de piese Exchange Volvo este una din cele mai vaste de pe piață. Compresoare, unități de comandă și kituri de ambreiaj, motoare, cutii de viteze, turbocompresoare și tahografe, toate la un preț competitiv și un standard de calitate pe care vă puteți baza.

VT

Sunteți bineveniți alături de noi

Piese originale Volvo, service profesional și mecanici pricepuți. Totul începe la un centru service local Volvo Trucks.

Găsiți un centru service Volvo Trucks