Experții de la Volvo Trucks utilizează numai Piese originale Volvo

Reparații și mentenanță de calitate superioară

Suntem cei mai bine pregătiți să intervenim asupra camionului dumneavoastră Volvo, dacă aveți nevoie. Aveți certitudinea că orice lucrare va fi făcută conform cu instrucțiunile de lucru și se vor utiliza numai piese originale. Iar pentru aceste piese Originale Volvo, montate într-un atelier din rețeaua Volvo, primiți din 2018, garanție internațională timp de 2 ani. Gama completă de unelte speciale, sistemele de diagnosticare Volvo și bazele de date internationale, folosite de tehnicieni cu ani de experiență în atelierele Volvo, vă oferă garanția că autocamionul dumneavoastră va beneficia de cel mai bun serviciu de întreținere de care are nevoie.

Aflați mai multe despre Piese Originale Volvo
Întreținerea preventivă planificată este cel mai bun mod de îmbunătăți disponibilitatea

ÎNTREȚINERE PREVENTIVĂ

Întreținerea preventivă este cel mai bun mod de a evita reparații costisitoare și defecțiuni care provoacă opriri neplanificate. Urmarind un plan de service personalizat pe fiecare serie de șasiu, operațiile de mentenanță cuprind, pe lângă înlocuirea filtrelor, uleiului, curelelor și întinzătoarelor, și o serie de verificări și reglaje, prin care sunt detectate și remediate probleme minore care însă pot deveni mari și costisitoare dacă sunt ignorate.

Mai multe despre Contractele de service Volvo
Vă recomandăm să creați un plan de service care se potrivește nevoilor dumneavoastră

Planul dumneavoastră de service

Nu credem doar în întreținerea preventivă, credem în ajustarea acesteia la autocamionul și afacerea dumneavoastră. Cereți de la orice atelier planul de service gratuit pentru camionul dumneavoastră. Un reprezentant al atelierului vă va contacta pentru câteva informații legate de specificul dumneavoastră de transport. Cu aceste informații un plan de service personalizat este  transmis și dumneavoastră si atelierului din rețeaua Volvo cel mai apropiat, sau cel ales de dumneavoastră. Din acel moment, veți sti perioada recomandată în care va trebui să mergeți în atelier și care vor fi costurile.

VT

Cereți o ofertă de service

Pentru informații suplimentare despre Service Original Volvo și pentru a afla ce putem să facem pentru afacerea dumneavoastră, contactați un centru service Volvo Trucks.

Găsiți un centru service Volvo Trucks