TRUCKS

Aflați mai multe despre modul în care sprijinim acest segment din broșura pentru segmentul interactiv

În slujba lumii de mâine. În prezent

TRANSPORT DE CONSTRUCȚII

Orașele se dezvoltă. Dumneavoastră și autocamioanele pe care le folosiți faceți totul posibil – și toată lumea depinde de dumneavoastră pentru livrări. Vă propunem soluții care vă pot ajuta să preluați o sarcină utilă mai mare, să faceți față unor condiții dificile de drum, să reduceți intervalele de funcționare, să vă creșteți timpul de funcționare, să reduceți efortul depus de șofer și să reduceți consumul de combustibil. 

Caracteristici Volvo Trucks pentru activitatea dumneavoastră

Consultați soluțiile concepute pentru a vă face viața mai ușoară și activitatea și mai eficientă.

Partea frontală robustă
Proiectată pentru cel mai dificil teren din lume.

I-Shift cu trepte de forță
Pornire de pe loc excelentă chiar și cu autocamionul complet încărcat – și vă asigurați controlul complet al puterii și la viteze foarte mici.

Putere perfect adaptată
Cu un autocamion Volvo, veți beneficia în mod ergonomic de puterea de care aveți nevoie. Lanțuri cinematice pentru Volvo FMX, Volvo FH, Volvo FM, Volvo FE sau Volvo FL.

În controlul tracțiunii dumneavoastră
Nu vă faceți griji – panoul de control tracțiune este ușor de utilizat. Trebuie doar să rotiți butonul de control în sensul acelor de ceasornic pentru a activa sistemele de blocare a diferențialului, puntea față motoare și celelalte mijloace de tracțiune.

Direcția dinamică Volvo, așa cum vă place 
Stabilitate și control perfecte la orice viteză – și o greutate redusă pe umerii șoferului.

Sistemul extern de direcție
Conduceți autocamionul din exteriorul cabinei.

Tandem cu punte liftabilă
Perfect în situația în care conduceți cu o încărcătură foarte grea într-o direcție și fără încărcătură în cealaltă.

Sarcină mai mare de transport
Șasiul nostru este echipat cu diferite tipuri de componente și suspensii, pentru a se adapta necesităților diferite. Folosind suspensia noastră pneumatică, puteți combina sarcina utilă masivă, manevrabilitatea perfectă și confortul de deplasare. Punțile frontale pneumatice preiau până la 10 tone fiecare. Acest factor vă poate spori productivitatea, vă poate îmbunătăți mediul de lucru și puteți prelungi durata de viață a componentelor de pe autocamion prin reducerea numărului de vibrații.

Cabine confortabile
Toate cabinele noastre păstrează un nivel ridicat de confort, un nivel redus de zgomot și oferă mult spațiu. Întotdeauna pentru siguranța dumneavoastră. Interiorul cabinei pentru Volvo FMXVolvo FHVolvo FMVolvo FE sau Volvo FL.

Vizibilitatea
Vizibilitate excelentă, fiind echipat cu ferestre generoase și oglinzi bine proiectate. Adăugați până la opt camere video pentru mai multe vizualizări.

Conceptul flexibil de șasiu
Conceptul de șasiu Volvo Trucks înseamnă că puteți beneficia din producție de cadre și combinații de punți exact așa cum vă doriți. Reprezentantul local vă va ajuta să vă personalizați autocamionul.

Montare ușoară a suprastructurilor
Facilităm pentru carosieri operațiunea de personalizare a autocamionului dumneavoastră în funcție de necesitățile specifice de utilizare. Instrucțiunile Volvo pentru carosieri oferă recomandări clare.

Protejați-vă disponibilitatea cu un contract Volvo Gold
Cea mai bună modalitate de a vă asigura timpul de funcționare este un contract Volvo Gold care include toate serviciile de întreținere preventivă și de reparație a autocamioanelor la un preț lunar fix. Autocamionul dumneavoastră comunică, de asemenea, de la distanță cu atelierul pentru a vă eficientiza la maxim vizitele în service.

Client de referință

Autocamionul oferă o senzație de stabilitate chiar și la încărcături grele. Cutia de viteze I-Shift este extrem de precisă. Cred că este un autocamion foarte bun.

Construiți-vă viitorul

Discutați cu dealerul local Volvo Trucks pentru a găsi cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavoastră de transport de construcții.