TRUCKS

Aflați mai multe despre modul în care sprijinim acest segment din broșura pentru segmentul interactiv

Eficientizarea la maxim a fiecărei călătorii

Transport petrolier și chimic

Dumneavoastră sunteți expertul – toată lumea se bazează pe deciziile și abilitățile dumneavoastră. Și, ca șofer calificat, știți că echipamentul potrivit vă ajută să gestionați riscurile și să mențineți productivitatea. Oferim soluții de transport care să răspundă unor cerințe stricte și care să vă ajute să livrați de fiecare dată la timp. Consultați oferta noastră de autocamioane ușoare și rapide fără a compromite siguranța sau fiabilitatea.

Volvo FM

Cabine spațioase și cu acces ușor

 

Informații cheie despre produs

Putere maximă: 330 – 500 CP.

Cabine sigure și confortabile în șase dimensiuni. Optimizat pentru greutate redusă a șasiului și eficiență. Șasiu flexibil pentru caroserie.

 

Opțiuni de combustibil

Diesel, LNG, biodiesel, HVO.

 

Caracteristici cheie

Comanda electronică de stabilitate – ESC. Direcția dinamică Volvo cu setări personale și asistență pentru stabilitate. Avertizare de coliziune față cu frână de urgență. Componente ușoare ale șasiului.

Volvo FH

Confort excelent

 

Informații cheie despre produs

Putere maximă: 420 – 540 CP.

Cabine spațioase și confortabile în cinci dimensiuni. Optimizat pentru un ritm susținut pe distanțe lungi. Șasiu flexibil pentru caroserie.

 

Opțiuni de combustibil

Diesel, LNG, biodiesel, HVO.

 

Caracteristici cheie

Comanda electronică de stabilitate – ESC. Direcția dinamică Volvo cu setări personale și asistență pentru stabilitate. Avertizare de coliziune față cu frână de urgență. Componente ușoare ale șasiului.

Caracteristici Volvo Trucks pentru activitatea dumneavoastră

Consultați soluțiile concepute pentru a vă face viața mai ușoară și activitatea și mai eficientă.

Greutate redusă pentru mai multă sarcină utilă 
Putem construi autocamioane pentru transport chimic, petrolier și vrac cu o greutate redusă a șasiului. Și toate acestea se adaugă sarcinii utile sporite.

Dynafleet
Serviciile Dynafleet facilitează monitorizarea performanței autocamioanelor, precum și eficiența și siguranța șoferilor. În câteva secunde, generați rapoarte pe baza unei game largi de parametri și descoperiți motivul pentru care un anumit șofer consumă mai mult combustibil decât altul. Rapid și precis, serviciul vă ajută să identificați potențialele îmbunătățiri ale costurilor privind consumul de combustibil, pentru amprenta de mediu și siguranță.

I-Shift Dual Clutch 
I-Shift Dual Clutch oferă accelerație lină și dinamică. Perfect dacă transportați substanțe lichide. 

Direcția dinamică Volvo, așa cum vă place 
Căutați stabilitate și control perfecte la orice viteză, combinate cu o greutate redusă pe umerii șoferului? Examinați mai atent Direcția dinamică Volvo. 

Manevrabilitatea și asistența pe șosea 
Autocamioanele noastre oferă întotdeauna manevrabilitate pe șosea și control al volanului excelente. Și beneficiați întotdeauna de cea mai bună asistență de pe piață. Comanda electronică de stabilitate asigură menținerea cursului fără derapaj. Direcția dinamică Volvo cu asistență pentru păstrarea benzii de rulare detectează și corectează schimbarea neintenționată a benzii. Iar avertizarea de coliziune cu frână de urgență vă ajută să frânați dacă vă apropiați prea mult de vehiculul din față. Am menționat câteva dintre exemple. Soluțiile sunt mai complexe, vorbiți cu dealerul dumneavoastră.

Vizibilitatea
Cabinele noastre oferă vizibilitate excelentă, fiind echipat cu ferestre generoase și oglinzi bine proiectate. Puteți adăuga până la opt camere – una dintre ele fiind camera video montată pe oglinda din dreapta, poziționată în oglinda retrovizoare din partea laterală a pasagerului.

Optimizare cu I-See
I-See folosește date despre topografie pentru a optimiza schimbarea vitezei și a treptelor de viteză pe rutele pe care le parcurgeți, pentru eficiența consumului de combustibil

Autocamioane alimentate cu gaz 
Autocamioanele noastre alimentate cu gaz rulează cu LNG (gaz natural lichefiat), care reduce instantaneu amprenta de CO2, asigurându-vă performanța și productivitatea.

Coborârea în siguranță cu frâna antiforfecare
Autocamion și remorcă încărcate în coborâre. Frâna antiforfecare activează frânele de serviciu ale remorcii pentru a îndrepta ansamblul vehiculului și a evita forfecarea.

Contractul Volvo Gold 
Cea mai bună modalitate de a vă asigura un timp maxim de funcționare este un contract Volvo Gold, care include toate serviciile de întreținere preventivă și de reparație a autocamioanelor la un preț lunar fix. Autocamionul dumneavoastră comunică, de asemenea, de la distanță cu atelierul pentru a vă eficientiza la maxim vizitele în service. Autocamionul dumneavoastră este păstrat în cea mai bună formă și dețineți controlul complet asupra costurilor. În cazul variațiilor de kilometraj, accesați contractul Flexi-Gold, care oferă aceeași acoperire, dar cu un tarif adaptat la ritmul afacerii dumneavoastră.

Client de referință

Întrucât folosim autocamioanele atât de intens – uneori timp de până la 7500 de ore pe an – greutatea redusă constituie o caracteristică indispensabilă.

Găsiți formula optimă

Discutați cu dealerul local Volvo Trucks pentru a găsi cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavoastră de transport chimic și petrolier.