TRUCKS

Aflați mai multe despre modul în care sprijinim acest segment din broșura pentru segmentul interactiv

Acoperirea rutelor internaționale de aprovizionare

Transport de containere

Preluarea și livrarea containerelor în porturi și alte puncte de joncțiune înseamnă că sunteți gata să deveniți următoarea verigă a unui lanț global de aprovizionare. Și veți avea nevoie de instrumentele potrivite ca să funcționați eficient la fiecare pas. Vă oferim soluții care facilitează manevrabilitatea, cabine cu vizibilitate și confort excelente – și lanțuri cinematice care vă ajută să profitați la maxim de fiecare picătură de combustibil. 

Volvo FM

Cabine spațioase și cu acces ușor

 

Informații cheie despre produs

Putere maximă: 330 – 500 CP.

Cabine sigure și confortabile în șase dimensiuni. Optimizat pentru greutate redusă a șasiului și eficiență. Șasiu flexibil pentru caroserie.

 

Opțiuni de combustibil

Diesel, LNG, biodiesel, HVO.

 

Caracteristici cheie

I-Shift. Direcţie dinamică Volvo. Vizibilitatea. Șasiu flexibil.

Volvo FH

Confort excelent

 

Informații cheie despre produs

Putere maximă: 420 – 540 CP.

Cabine spațioase și confortabile în cinci dimensiuni. Optimizate pentru distanțe lungi. Șasiu flexibil pentru caroserie.

 

Opțiuni de combustibil

Diesel, LNG, biodiesel, HVO.

Caracteristici cheie

I-Shift. Direcţie dinamică Volvo. Șasiu flexibil.

Caracteristici Volvo Trucks pentru activitatea dumneavoastră

Consultați soluțiile concepute pentru a vă face viața mai ușoară și activitatea și mai eficientă.

Vizibilitatea
Vizibilitate excelentă, fiind echipat cu ferestre generoase și oglinzi bine proiectate. Puteți adăuga până la opt camere – una dintre ele fiind camera video montată pe oglinda din dreapta, poziționată în oglinda retrovizoare din partea laterală a pasagerului.

Dynafleet Combustibil și mediu 
Serviciile de management al flotei vă permit să urmăriți performanța autocamioanelor și eficiența șoferilor. Acest serviciu vă ajută să identificați domeniile în care ați putea să faceți economii, obținând astfel rezultate mai bune și reducând impactul asupra mediului.

I-Shift Dual Clutch 
I-Shift Dual Clutch oferă accelerație cu adevărat lină și dinamică. Schimbă treapta de viteză într-o fracțiune de secundă.

Cabine confortabile 
Toate cabinele noastre păstrează un nivel ridicat de confort, un nivel redus de zgomot și oferă mult spațiu. Pentru dumneavoastră și lucrurile de care aveți nevoie.

I-Park Cool
Intervalele de pauză sau de așteptare la terminale devin mai plăcute atunci când temperatura cabinei este optimă. I-Park Cool este încorporat în cabină și se alimentează electric. Și menține o temperatură rece în cabină, fără a fi necesar ca motorul să funcționeze la ralanti.

Direcția dinamică Volvo, așa cum vă place
Căutați stabilitate și control perfecte la orice viteză, combinate cu o greutate redusă pe umerii șoferului? Examinați mai atent Direcția dinamică Volvo.

Alimentarea cu gaz
Autocamioanele noastre alimentate cu gaz rulează cu LNG (gaz natural lichefiat) care vă reduce instantaneu amprenta de CO2 fără a face compromisuri în privința productivității. Acestea oferă, de asemenea, posibilitatea de a reduce costurile de combustibil.

Finanțare și asigurare
Pachetele de finanțare flexibile și pachetele de asigurare adaptate de la Volvo Financial Services vă vor ajuta să faceți investițiile corecte – și să le protejați.

Contract Volvo Gold
Cea mai bună modalitate de a vă asigura timpul de funcționare este un contract Volvo Gold care include toate serviciile de întreținere preventivă și de reparație a autocamioanelor la un preț lunar fix. Autocamionul dumneavoastră comunică, de asemenea, de la distanță cu atelierul pentru a vă eficientiza la maxim vizitele în service. Autocamionul dumneavoastră este păstrat în cea mai bună formă și dețineți controlul complet asupra costurilor. În cazul variațiilor de kilometraj, accesați contractul Flexi-Gold, care oferă aceeași acoperire, dar cu un tarif adaptat la ritmul afacerii dumneavoastră.

Client de referință

Ne-am creat brandul cu ajutorul autocamioanelor Volvo. Sunt fiabile și acest lucru este important pentru a obține contracte.

Sunteți gata să vă apucați de treabă?

Discutați cu dealerul local Volvo Trucks pentru a găsi cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavoastră în ceea ce privește transportul de containere.