TRUCKS

Aflați mai multe despre modul în care sprijinim acest segment din broșura pentru segmentul interactiv

Se deplasează oriunde este nevoie

TRANSPORT FORESTIER ȘI DE CHERESTEA

Spații strâmte, gardă la sol minimă, suprafețe rutiere în stare inadecvată și pante provocatoare – ați văzut toate acestea. Transportul de bușteni, talaș și produse forestiere necesită abilitate și precizie din partea dumneavoastră și a echipamentului pe care-l folosiți. Vă oferim soluții care vă ajută să vă eficientizați activitatea. Soluții create pentru utilizare intensă și care nu vă lasă niciodată la nevoie.

Volvo FH16

Confort excelent și putere considerabilă

 

Informații cheie despre produs

Putere maximă: 550 – 750 CP.

Cabine spațioase și confortabile în cinci dimensiuni. Optimizat pentru activități dificile și distanțe mari. Șasiu flexibil pentru caroserie.

 

Opțiuni de combustibil

Diesel, HVO.

 

Caracteristici cheie

Direcția dinamică Volvo cu setări personale și asistență pentru stabilitate. transmisia I-Shift cu trepte de forță. Viteze multiple pentru marșarier. Tandem cu punte liftabilă. Bara de protecție pentru transporturi grele.

Volvo FH

Confort și eficiență excelente

 

Informații cheie despre produs

Putere maximă: 420 – 540 CP.

Cabine spațioase și confortabile în cinci dimensiuni. Optimizate pentru distanțe lungi.

Șasiu flexibil pentru caroserie.

 

Opțiuni de combustibil

Diesel, LNG, biodiesel, HVO.

 

Caracteristici cheie

Direcția dinamică Volvo cu setări personale și asistență pentru stabilitate. transmisia I-Shift cu trepte de forță. Viteze multiple pentru marșarier. Tandem cu punte liftabilă. Bara de protecție pentru transporturi grele.

Volvo FMX

Construit pentru teren dificil

 

Informații cheie despre produs

Putere maximă: 330 – 540 CP.

Cabine sigure și confortabile în șase dimensiuni. Optimizat pentru capacitate mare în condiții dificile. Șasiu flexibil pentru caroserie.

 

Opțiuni de combustibil

Diesel, HVO, biodiesel.

 

Caracteristici cheie

I-Shift cu trepte de forță cu raport foarte mare. Tandem cu punte liftabilă.

Caracteristici Volvo Trucks pentru activitatea dumneavoastră

Consultați soluțiile concepute pentru a vă face viața mai ușoară și activitatea și mai eficientă.

Până la 750 de cai putere – ușor de stăpânit
Cu un autocamion Volvo, veți beneficia în mod ergonomic de puterea de care aveți nevoie. În spatele volanului unui Volvo FH16 – are până la 750 CP și 3550 Nm cuplu motor. Puterea este acolo atunci când aveți nevoie de ea și face ca Volvo FH16 să fie ușor de condus.

I-Shift cu trepte de forță
Vă bucurați de pornire de pe loc excelentă chiar și cu autocamionul complet încărcat – și vă asigurați controlul complet al puterii și la viteze foarte mici. Cu I-Shift cu trepte de forță, nu trebuie să faceți niciun compromis în ceea ce privește economia de combustibil sau pornirea de pe loc.

Coborârea în siguranță cu frâna antiforfecare
Autocamion și remorcă încărcate în coborâre. Frâna antiforfecare activează frânele de serviciu ale remorcii pentru a îndrepta ansamblul vehiculului și a evita forfecarea.

Controlul tracțiunii
Interfața pentru șofer vă permite să controlați în detaliu sarcina pe fiecare punte, funcția de apăsare pe puntea tandem și toate diferențialele. Răsuciți butonul din panoul de control al tracțiunii în sensul acelor de ceasornic pentru a beneficia de o aderență mai bună.

Optimizare cu I-See
I-See folosește date despre topografie pentru a optimiza schimbare vitezei și a treptelor de viteză pe rutele pe care le parcurgeți pentru eficiența consumului de combustibil.

Bara de protecție pentru transporturi grele
Partea frontală robustă cu bara de protecție pentru transporturi grele și scutul de protecție apără componentele de bază și face ca autocamionul să fie ideal pentru utilizare intensă.

Direcția dinamică Volvo, așa cum vă place
Căutați stabilitate și control perfecte la orice viteză, combinate cu o greutate redusă pe umerii șoferului? Examinați mai atent Direcția dinamică Volvo.

Sistemul extern de direcție
Direcția dinamică Volvo oferă posibilitatea de control la distanță al direcției. Pentru a vă putea dirija autocamionul și altfel decât de pe scaunul șoferului.

Cabine confortabile
Toate cabinele noastre păstrează un nivel ridicat de confort, un nivel redus de zgomot și oferă mult spațiu. Pentru dumneavoastră și lucrurile de care aveți nevoie.

Manevrabilitatea
Am făcut mai ușoară deplasarea în combinații lungi, cu multe punți. Punțile portante amplasate în spatele punții motoare și punțile portante propriu-zise au unghiuri de direcție generoase. Iar caracteristica de ridicare punte în tandem face ca virajul unui autocamion cu acțiune în tandem să devină o manevră mai simplă.

Vizibilitatea
Ferestrele generoase și oglinzile bine proiectate înseamnă vizibilitate excelentă. În plus, puteți adăuga până la opt camere – cu unghiuri ale camerei prezente pe afișajul lateral. Veți deține astfel controlul.

Tracțiune față când este necesar
Controlul automat al tracțiunii acționează puntea față motoare atunci când aveți nevoie. Și o dezactivează atunci când nu vă este necesară.

Spațiu pentru macara
Alegeți una dintre cabinele noastre de dormit cu acces coborât și faceți loc deasupra pentru o macara.

Protejați-vă disponibilitatea cu un contract Volvo Gold
Cea mai bună modalitate de a vă asigura timpul de funcționare este un contract Volvo Gold care include toate serviciile de întreținere preventivă și de reparație a autocamioanelor la un preț lunar fix. Autocamionul dumneavoastră comunică, de asemenea, de la distanță cu atelierul pentru a vă eficientiza la maxim vizitele în service. Autocamionul dumneavoastră este păstrat în cea mai bună formă și dețineți controlul complet asupra costurilor. În cazul variațiilor de kilometraj, accesați contractul Flexi-Gold, care oferă aceeași acoperire, dar cu un tarif adaptat la ritmul afacerii dumneavoastră.

Client de referință

Trebuie să ținem mereu cont de eficiența consumului de combustibil și să optimizăm consumul de combustibil, deoarece ne deplasăm întotdeauna cu încărcături maxime.

Modelul flexibil potrivit pentru dumneavoastră vă așteaptă

Discutați cu dealerul local Volvo Trucks pentru a găsi cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavoastră de transport forestier și de cherestea.