TRUCKS

Aflați mai multe despre modul în care sprijinim acest segment din broșura pentru segmentul interactiv

Acolo unde toate cifrele sunt astronomice

Transporturi grele

Asumarea celor mai dificile activități înseamnă că trebuie să reușiți să faceți ceea ce nu pot face alții. Sunteți expert și provocările cu care vă confruntați sunt unice. Soluțiile noastre vă oferă siguranța că dețineți controlul deplin, indiferent dacă vă deplasați încet sau în ritm constant. Puteți obține de fapt un vehicul care oferă o pornire de pe loc excelentă, cu sarcini utile combinate de până la 325 de tone. 

Volvo FH16

Putere ridicată și confort excelent

 

Informații cheie despre produs

Putere maximă: 550 – 750 CP.

Cabine spațioase și confortabile în cinci dimensiuni. Optimizate pentru distanțe lungi. Șasiu flexibil pentru caroserie.

 

Opțiuni de combustibil

Diesel, HVO.

 

Caracteristici cheie

transmisia I-Shift cu trepte de forță. Transmisia I-Shift pentru aplicații dificile. Viteze multiple pentru marșarier. Motor de 750 CP. GCW (sarcină maximă în combinație) mare, 325 de tone.

Volvo FH

Confort și eficiență excelente

 

Informații cheie despre produs

Putere maximă: 420 – 540 CP.

Cabine spațioase și confortabile în cinci dimensiuni. Optimizate pentru distanțe lungi.

Șasiu flexibil pentru caroserie.

 

Opțiuni de combustibil

Diesel, LNG, biodiesel, HVO.

 

Caracteristici cheie

Direcția dinamică Volvo cu setări personale și asistență pentru stabilitate. transmisia I-Shift cu trepte de forță. Viteze multiple pentru marșarier. Tandem cu punte liftabilă. Bara de protecție pentru transporturi grele.

Caracteristici Volvo Trucks pentru activitatea dumneavoastră

Consultați soluțiile concepute pentru a vă face viața mai ușoară și activitatea și mai eficientă.

I-Shift cu trepte de forță cu raport foarte mare 
Vă bucurați de pornire de pe loc excelentă cu sarcini utile combinate de până la 325 tone – și vă asigurați controlul complet al puterii și la viteze foarte mici. Și nu trebuie să faceți niciun compromis în ceea ce privește economia de combustibil sau pornirea de pe loc. 

Până la 750 de cai putere – ușor de stăpânit
Cu un autocamion Volvo, veți beneficia în mod ergonomic de puterea de care aveți nevoie. În spatele volanului unui Volvo FH16 – are până la 750 CP și 3550 Nm cuplu motor. 

Punte tandem de 38 de tone 
O soluție durabilă care vă îmbunătățește sarcina utilă. Puntea tandem pentru transporturi grele poate prelua cu ușurință o sarcină pe puntea tandem de până la 38 de tone.

Sarcina pe punți și controlul tracțiunii 
Interfața pentru șofer vă permite să controlați în detaliu sarcina pe fiecare punte, funcția de apăsare pe puntea tandem și toate diferențialele. Rotiți, pur și simplu, butonul de control în sens acelor de ceasornic pentru a vă mări tracțiunea.

Coborârea în siguranță cu frâna antiforfecare 
Autocamion și remorcă încărcate în coborâre. Frâna antiforfecare activează frânele de serviciu ale remorcii pentru a îndrepta ansamblul vehiculului și a evita forfecarea. 

Partea frontală robustă 
Proiectată pentru cel mai dificil teren din lume, partea frontală robustă cu bara de protecție pentru transporturi grele și scutul de protecție apără componentele de bază, precum farurile și componentele motorului. Impactul cu pietrele sau pietrișul nu va mai constitui un impediment. 

Vizibilitatea
Ferestrele generoase și oglinzile bine proiectate înseamnă vizibilitate excelentă. În plus, puteți adăuga până la opt camere – cu unghiuri ale camerei prezente pe afișajul lateral. Veți deține astfel controlul.

Bara de tractare
Împingeți sau trageți sarcini mari, utilizând bara de tractare integrată în partea frontală. Perfectă atunci când cuplați două sau mai multe autocamioane în combinație.

Capacitate de frânare pentru toate nevoile
Frânele noastre auxiliare vă oferă control deplin în toate situațiile. Retarderul oferă capacitate stabilă la viteze mari. Și combinată cu I-Shift cu trepte de forță, frâna de motor Volvo acoperă necesitățile dumneavoastră de transport chiar și la viteze foarte mici.

Direcția dinamică Volvo, așa cum vă place
Căutați stabilitate și control perfecte la orice viteză, combinate cu o greutate redusă pe umerii șoferului chiar și la încărcături mari? Examinați mai atent Direcția dinamică Volvo. 

Cabine spațioase
Toate cabinele noastre vă oferă spațiu generos pentru dumneavoastră și pentru lucrurile de care aveți nevoie. Cu o înălțime în picioare de până la 220 cm în interior, cabina Globetrotter XL vă oferă confort excelent pentru viața pe drum. Și dacă nu este suficient, există o opțiune și mai spațioasă – numită Globetrotter XXL. 

Contractul Volvo Gold 
Cea mai bună modalitate de a vă asigura un timp maxim de funcționare este un contract Volvo Gold, care include toate serviciile de întreținere preventivă și de reparație a autocamioanelor la un preț lunar fix. Autocamionul dumneavoastră comunică, de asemenea, de la distanță cu atelierul pentru a vă eficientiza la maxim vizitele în service. Autocamionul dumneavoastră este păstrat în cea mai bună formă și dețineți controlul complet asupra costurilor. În cazul variațiilor de kilometraj, accesați contractul Flexi-Gold, care oferă aceeași acoperire, dar cu un tarif adaptat la ritmul afacerii dumneavoastră.

Client de referință

În aceste împrejurări, este extraordinar să te bazezi pe sistemul de direcție al vehiculului și pe sistemul de schimbare automată a treptelor de viteză. Asta îți conferă siguranță, astfel încât să te poți concentra asupra drumului fără să îți faci griji.

Derulați operațiuni dificile?

Discutați cu dealerul local Volvo Trucks pentru a găsi cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavoastră de transport.