TRUCKS

Aflați mai multe despre modul în care sprijinim acest segment din broșura pentru segmentul interactiv

Facem legătura între regiuni și țări

TRANSPORT DE CURSĂ LUNGĂ

Nu vă sunt străine distanțele lungi. Indiferent cât de departe vă duc activitățile de transport – sunteți în afaceri pentru a vă respecta promisiunile. Și ajutați-i pe ceilalți să și le păstreze pe ale lor. Știm că totul trebuie să funcționeze și că trebuie să eficientizați la maxim fiecare picătură de combustibil. Suntem aici pentru a vă ajuta să reduceți distanțele.

Caracteristici Volvo Trucks pentru activitatea dumneavoastră

Consultați soluțiile concepute pentru a vă face viața mai ușoară și activitatea și mai eficientă.

Faceți economii de combustibil cu I-Save
Face posibilă abordarea suprafețelor înclinate și a pantelor într-o treaptă de viteză superioară – economisind combustibil fără a pierde viteză și asigurând o rulare mai lină.

Optimizare cu I-See
I-See folosește date despre topografie pentru a optimiza schimbare vitezei și a treptelor de viteză pe rutele pe care le parcurgeți pentru eficiența consumului de combustibil.

Coborârea în siguranță cu frâna antiforfecare 
Autocamion și remorcă încărcate în coborâre. Frâna antiforfecare activează frânele de serviciu ale remorcii pentru a îndrepta ansamblul vehiculului și a evita forfecarea.

Dynafleet Fuel and Environment 
Serviciile de management al flotei vă permit să urmăriți performanța autocamioanelor și eficiența șoferilor. Rapid și precis, serviciul vă ajută să identificați potențialele surse de economii.

Direcția dinamică Volvo, așa cum vă place
Căutați stabilitate și control perfecte la orice viteză, combinate cu o greutate redusă pe umerii șoferului? Sau doriți asistență pentru a evita derapajul și schimbările neintenționate ale benzii de rulare? Examinați mai atent Direcția dinamică Volvo.

Sistem dual de baterii
Puteți beneficia astfel de un sistem de baterii care asigură un nivel ridicat de confort al vieții la bord, fără a compromite pornirea de pe loc în dimineața următoare.

Alimentarea cu gaz
Autocamioanele noastre alimentate cu gaz rulează cu LNG (gaz natural lichefiat) care vă reduce instantaneu amprenta de CO2 fără a face compromisuri în privința productivității. Acestea oferă, de asemenea, posibilitatea de a reduce costurile de combustibil.

Cabinele Globetrotter – un pas înainte
Am inventat conceptul de cabină Globetrotter în urmă cu câteva zeci de ani pentru a face ca viața pe drum să fie mai confortabilă și mai sigură. Cu o înălțime în picioare de până la 220 cm în interior, cu oportunități confortabile de somn și cu multe spații inteligente de depozitare pentru toate echipamentele de care aveți nevoie pentru viața pe drum.

I-Shift Dual Clutch
I-Shift Dual Clutch furnizează un flux constant de putere care vă va transforma modul de deplasare – și vă va spori productivitatea. 

Client de referință

Deoarece călătorim mult pe drumuri de munte, avem nevoie de vehicule de performanță, dar cu un consum redus de combustibil

Sunteți gata să depuneți toate eforturile

Discutați cu dealerul local Volvo Trucks pentru a găsi cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavoastră de transport de cursă lungă.