TRUCKS

Aflați mai multe despre modul în care sprijinim acest segment din broșura pentru segmentul interactiv

Condițiile dificile necesită echipament pe măsură

Transporturi miniere și pentru cariere

Pante abrupte, rampe dificile, viraje bruște și spații limitate cu un autocamion încărcat la maxim – toate necesită concentrare maximă și control din partea dumneavoastră. Suntem aici pentru a vă ajuta, astfel încât să puteți menține un flux de producție chiar și atunci când condițiile sunt dificile.

Caracteristici Volvo Trucks pentru activitatea dumneavoastră

Consultați soluțiile concepute pentru a vă face viața mai ușoară și activitatea și mai eficientă.

Boghiu de 38 de tone
Căutați o soluție durabilă pentru a vă maximiza productivitatea prin transportarea unei sarcini utile mai mari?

Partea frontală robustă
Proiectată pentru utilizare intensă pe teren foarte dificil.

I-Shift cu trepte de forță
Vă bucurați de pornire de pe loc excelentă chiar și cu autocamionul complet încărcat – și vă asigurați controlul complet al puterii și la viteze foarte mici.

Autocamioane cu cinci punți din fabrică
Construim autocamionul dumneavoastră Volvo în fabrica noastră, cu până la cinci punți, în configurație fie de 10×4, fie de 10×6, pentru a putea prelua sarcini utile maxime chiar fără remorcă.

Tracțiune atunci când aveți nevoie de ea
Preluați controlul asupra tracțiunii și a productivității. Mecanismele de blocare a diferențialului sunt ușor de controlat printr-o interfață ușor de utilizat. Și dacă autocamionul nostru are o punte față motoare, diferențialul se activează automat atunci când aveți nevoie. Și se dezactivează atunci când nu este necesar.

Direcția dinamică Volvo, așa cum vă place
Căutați manevrabilitate excelentă, combinată cu o greutate redusă pe umerii șoferului? Examinați mai atent Direcția dinamică Volvo.

Cabine pentru minerit subteran
Cabinele noastre de zi și cele de somn cu acces coborât sunt soluțiile perfecte pentru deplasarea în subteran, unde înălțimea este limitată. Puteți chiar să vă protejați cabinele printr-un sistem de protecție față de obiectele în cădere. Și printr-o trapă de plafon din oțel în locul uneia din sticlă.

Planificare de service Volvo
Defecțiunile și reparațiile urgente consumă din timpul disponibil și venituri. Service-ul proactiv și întreținerea preventivă ajută la economisirea acestora. Așadar, planificarea este profitabilă. Iar partea bună este că vom face planificarea în locul dumneavoastră. Vom crea un Plan de service Volvo special pentru autocamionul și afacerea dumneavoastră. Disponibilitatea dumneavoastră este optimizată și, de asemenea, este complet gratuită.

Client de referință

Nu știm niciodată ce se află în față. Terenul se modifică și ceea ce arată într-un anumit fel la un moment dat poate să se schimbe rapid

Deschidem noi orizonturi?

Discutați cu dealerul local Volvo Trucks pentru a găsi cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavoastră de transport minier și pentru cariere.