TRUCKS

Aflați mai multe despre modul în care sprijinim acest segment din broșura pentru segmentul interactiv

Cea mai puternică verigă a lanțurilor urbane de aprovizionare

TRANSPORT REGIONAL DE CURSĂ LUNGĂ

Când conectați nodurile logistice regionale, sunt multe elemente prinse în joc. Timpii de livrare, reputația proprie, reputația clienților, contractele încheiate și activitățile de transport ulterioare. Vă oferim instrumente care vă pot ajuta să îndepliniți cerințe speciale și să vă respectați promisiunile. Instrumente care vă ajută să fiți eficienți, exacți și previzibili în ceea ce privește termenele de livrare, la fel și costurile.

Caracteristici Volvo Trucks pentru activitatea dumneavoastră

Consultați soluțiile concepute pentru a vă face viața mai ușoară și activitatea și mai eficientă.

Vizibilitatea
Vizibilitate excelentă, fiind echipat cu ferestre generoase și oglinzi bine proiectate. Puteți adăuga până la opt camere – una dintre ele fiind camera video montată pe oglinda din dreapta, poziționată în oglinda retrovizoare din partea laterală a pasagerului.


Direcția dinamică Volvo, așa cum vă place
Căutați stabilitate și control perfecte la orice viteză, combinate cu o greutate redusă pe umerii șoferului? Examinați mai atent Direcția dinamică Volvo.

În topul datelor dumneavoastră
Volvo Connect este interfața web pentru serviciile dumneavoastră digitale, căminul dumneavoastră digital pentru o operațiune de transport mai profitabilă. Vă permite să duceți la un nou nivel disponibilitatea, eficiența și productivitatea.

I-Shift Dual Clutch
I-Shift Dual Clutch oferă accelerație cu adevărat lină și dinamică. Schimbă treapta de viteză într-o fracțiune de secundă. 

Optimizare cu I-See
I-See folosește date despre topografie pentru a optimiza schimbarea vitezei și a treptelor de viteză pe rutele pe care le parcurgeți pentru eficiența consumului de combustibil. 

Autocamioane alimentate cu gaz
Autocamioanele noastre alimentate cu gaz rulează cu LNG (gaz natural lichefiat), care reduce instantaneu amprenta de CO2, asigurându-vă performanța și productivitatea. Acestea oferă, de asemenea, posibilitatea de a reduce considerabil costurile de combustibil.

Cabine confortabile
Toate cabinele noastre păstrează un nivel ridicat de confort, un nivel redus de zgomot și oferă mult spațiu. Pentru dumneavoastră și lucrurile de care aveți nevoie.

Contract Volvo Gold
Cea mai bună modalitate de a vă asigura timpul de funcționare este un contract Volvo Gold care include toate serviciile de întreținere preventivă și de reparație a autocamioanelor la un preț lunar fix. Autocamionul dumneavoastră comunică, de asemenea, de la distanță cu atelierul pentru a vă eficientiza la maxim vizitele în service. Autocamionul dumneavoastră este păstrat în cea mai bună formă și dețineți controlul complet asupra costurilor. În cazul variațiilor de kilometraj, accesați contractul Flexi-Gold, care oferă aceeași acoperire, dar cu un tarif adaptat la ritmul afacerii dumneavoastră.

Autocamionul dumneavoastră vă așteaptă

Discutați cu dealerul local Volvo Trucks pentru a găsi cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavoastră de transport regional de cursă lungă.