TRUCKS

Putere silențioasă. Gata de acțiune.

Exact ca un toboșar profesionist, Volvo FH Electric oferă putere, rezistență și precizie. Iar cabina sa complet silențioasă și nivelul de emisii zero îl transformă în transportul viitorului. Autocamioanele noastre electrice de mare tonaj au fost conduse 345 de kilometri cu o singură încărcare, cu o greutate totală de 40 de tone. Dacă este încărcat în pauze, ar putea ajunge până la 500 de kilometri într-un program zilnic de conducere.

Vizionați cele trei filme de mai jos pentru a vedea cum sunt testate autocamioanele noastre electrice de Mikkey Dee – legendarul toboșar de muzică rock de la Scorpions și Motörhead.

Cu accelerația la maximum. Puterea Volvo FH Electric.

Autocamionul Volvo FH Electric pentru concerte heavy metal pe circuitul de testare. Este gata de acțiune? Tatu Ljokkoi de la Volvo Trucks se alătură lui Mikkey Dee în cabină pentru a descoperi principalele beneficii ale adoptării unei soluții electrice: o călătorie silențioasă, lipsită de vibrații, putere masivă și fluidă, de până la 490 kW/666 CP, disponibilă chiar din prima secundă.

Elementul magic. Precizia unui Volvo FMX Electric.

Lanțul cinematic electric face manevrarea ușoară și controlabilă în locuri înguste și dificile. Mikkey Dee este recunoscut pentru tehnica sa de percuție intensă, cu pedală dublă. Însă are el îndemânarea de a conduce cu precizie un autocamion Volvo FMX Electric de 32 de tone pe o pantă abruptă? 

Aptitudini la înălțime. Flexibilitatea pe care o oferă un Volvo FMX Electric.

Autocamioanele electrice Volvo sunt la fel de flexibile ca echivalentele lor diesel și pot fi construite pentru a îndeplini practic orice sarcină. Iar absența zgomotului și a emisiilor face aceste autocamioane ideale pentru sarcini pe timp de noapte – cum ar fi probabil cel mai bun solo la tobe din istoria muzicii heavy metal - la înălțime!

Contactați specialistul în vânzări
pentru camioane electrice

Volvo FH Electric

Întrebări frecvente despre electromobilitate