TRUCKS

România

×

Clasicii moderni

Gama Classic de autocamioane Volvo vă oferă soluții de transport verificate – concepute pentru a vă crește disponibilitatea și productivitatea. Gama Classic este disponibilă în paralel cu noile autocamioane Volvo și oferă aceeași calitate și ușurință de exploatare cu care v-ați obișnuit la Volvo Trucks.

Volvo FH16 Classic

Proiectat pentru cele mai grele și mai solicitante operații 

Volvo FH Classic

Conceput pentru transportul de cursă lungă 

Timpul rămas pentru a vă comanda autocamionul

Volvo FMX Classic

Gigantul construcţiilor 

Volvo FM Classic

Adaptabil pentru aproape orice activitate de transport 

Volvo Unlimited Edition

Definit de natură, conceput special pentru șofer 

Countdown for Classic Trucks

00

Days

00

Hours

00

Minutes

00

Seconds

Looking for a top-class truck? Then don’t miss out on this opportunity. Select your favourite truck from the Volvo Classic range. You can look forward to a modern, high-performing classic – tailored exactly to your needs and preferences. Sales end soon – so order your Volvo Classic today!

Volvo FH16 Classic

Volvo FH Classic

Volvo FM Classic

Volvo FMX Classic

Garanție pentru autocamionul dumneavoastră

Noul dumneavoastră autocamion Volvo vine cu o garanție de 12 luni pentru vehicul și cu o garanție de 24 de luni pentru lanțul cinematic. Toate acestea oferă un pachet cuprinzător de beneficii care vă protejează împotriva defectelor de fabricație. Orice componentă defectă va fi reparată sau înlocuită în mod gratuit de către orice atelier autorizat Volvo.

Garanția Volvo pentru vehicule este valabilă pe o perioadă de 12 luni de la data livrării, fără limită de kilometri. Garanția pentru motor este valabilă pentru o perioadă de 24 de luni de la data livrării sau pentru un kilometraj de până la 300.000 km. Reprezentantul local vă poate oferi informații complete cu privire la termenii și condițiile de garanție.

Sunteți pregătit pentru un clasic?