TRUCKS

Vă luminează drumul

FAZA LUNGĂ ADAPTIVĂ VOLVO TRUCKS

Deplasările dumneavoastră presupun drumuri aglomerate pe timp de noapte? Explorați faza lungă adaptivă. Vă permite să utilizați faza lungă în situații care ar fi, altfel, dificile. Traseul dumneavoastră va deveni mult mai luminos, fără a-i deranja pe ceilalți șoferi. Este conceput pentru a vă îmbunătăți siguranța, și nu numai.

Faza lungă adaptivă este proiectată pentru a detecta alte vehicule care se deplasează în fața autocamionului. Când sistemul detectează alte vehicule în deplasare în fața dumneavoastră, sistemul reduce automat lumina îndreptată către ele.

Acest lucru înseamnă că puteți conduce pe timp de noapte cu faza lungă pornită, iar faza lungă adaptivă vă va optimiza la maxim luminozitatea. Și puteți avea grijă mai departe de ceilalți participanți la trafic.

Sistemul folosește atât radarul, cât și camera video pentru a detecta și localiza alte vehicule. Fiecare bloc optic are patru reflectoare și 12 unități LED. Faza lungă adaptivă poate apoi să cupleze și să decupleze toate unitățile LED de la ambele faruri pentru a optimiza fasciculul de lumină.

Puteți vedea faza lungă adaptivă în timp ce conduceți, ceea ce vă va spori încrederea față de luminozitatea optimizată.

DISPONIBIL PENTRU ACESTE AUTOCAMIOANE

Doriți să examinați mai atent?

Permiteți-ne să vă arătăm diferența.