TRUCKS

Formați-vă echipajul

CABINA PENTRU ECHIPAJ VOLVO TRUCKS

Activitatea dumneavoastră include mai mult decât șoferul și un coechipier? Cabina Volvo pentru echipaj poate găzdui o echipă de până la nouă persoane. Toți pot intra și ieși din cabină rapid și în siguranță. Cu ajutorul cabinei pentru echipaj, autocamionul face ca procesul de carosare să fie mult mai ușor. Examinați mai atent.

 

Proiectată pentru activitatea dumneavoastră

În funcție de necesitățile dumneavoastră, puteți beneficia de cabina pentru echipaj echipată cu o varietate de configurații ale scaunului. Puteți beneficia, de exemplu, de locuri pentru până la nouă pompieri într-o singură autospecială de pompieri. Două în față, trei pe rândul din mijloc și patru pe rândul din spate. Dacă doriți, puteți echipa cabina cu o aerotermă de parcare separată și cu aer condiționat pentru echipaj.

Eficiență și siguranță

Știm cât de important este să intrați și să ieșiți din cabină cât mai rapid, dar și cât mai sigur posibil. Ușile se deschid într-un unghi larg. Mânerele și treptele bine poziționate facilitează intrarea și ieșirea cu ușurință. Toate scaunele au centuri de siguranță, cabina pentru echipaj a trecut, desigur, testul de impact al cabinei.

Conceput special pentru a facilita procesul de montare a suprastructurilor

Suprastructura de pe autocamionul dumneavoastră este, probabil, complexă și necesită tot spațiul pe care îl puteți aloca. Prin urmare, am decis să nu ne implicăm în procesul de montare a suprastructurilor, ci să-l facilităm. Componentele majore, cum ar fi rezervoarele de combustibil, bateriile și sistemul de tratare ulterioară a gazelor de eșapament, sunt amplasate sub cabină.

Pregătită pentru instalare

Pentru a scurta timpii de așteptare pentru montarea suprastructurilor și pentru a evita demontarea panourilor interioare, instalația electrică este pregătită cu cablaj preinstalat și puncte electrice de conectare predefinite.

Putere pentru utilizare intensă

Alegeți între motorul D11 și D13 și o gamă largă de prize de putere pentru motor. Pentru operațiunile cu solicitări ridicate de putere, sunt disponibile prize de până la 2000 Nm.

Disponibil pentru aceste autocamioane

Doriți să personalizați un autocamion pentru întregul echipaj?

Vorbiți cu reprezentantul dumneavoastră.