TRUCKS

Gestionați energia

SISTEMUL DUAL DE BATERII DE LA VOLVO TRUCKS

Când cabina nu este doar mediul de lucru, ci și căminul dumneavoastră. Atunci depindeți de funcțiile și echipamentul din cabină, care necesită energie chiar și atunci când motorul este oprit. În acest scop, puteți beneficia astfel de un sistem de baterii care asigură un nivel ridicat de confort al vieții la bord, fără a compromite pornirea de pe loc în dimineața următoare.

Două baterii.
Circuite diferite.

Secretul pentru a rămâne conectat la sursa de alimentare constă în două seturi diferite de baterii, cu circuite diferite. Unul este conceput pentru pornirea motorului, iar al doilea pentru funcțiile de locuit de la bord. Utilizați climatizarea cabinei, sistemul media și dispozitivele de încărcare, fără a vă face griji pentru descărcarea bateriilor de pornire.

Durată de viață mai mare

Sistemul dual de baterii folosește tehnologia bateriilor cu gel pentru locuirea în autocamion și baterii cu alimentare superioară pentru pornirea de pe loc. Bateriile cu gel pot fi consumate integral fără a se deteriora și au o durată de viață mai lungă decât bateriile alimentate în mod obișnuit. Există și o versiune cu un singur set de baterii cu gel disponibil. Bateriile cu gel pot dura de 10-15 ori mai mult decât bateriile alimentate în mod obișnuit.

Automonitorizare

Sistemul supraveghează nivelurile de încărcare pentru a preîntâmpina descărcarea completă. Mai întâi se vor închide treptat toate dispozitivele auxiliare și veți fi avertizați.

Alegeți nivelul de energie

Tip

Putere

Sistem cu o singură baterie EFB

170 Ah

Sistem cu o singură baterie AGM

210 Ah

Sistem dual de baterii

EFB 75 Ah pentru pornire + gel 210 Ah pentru activitate

Disponibil pentru aceste autocamioane

Alimentat?

Dați-ne voie să vă asigurăm atât confortul la volan, cât și pornirea de pe loc.