TRUCKS

Conceput pentru utilizare intensă

BARA DE PROTECȚIE PENTRU TRANSPORTURI GRELE DE LA VOLVO TRUCKS

Trasee solicitante pentru transporturile de cursă lungă? Șantiere pline de provocări? Rute curente dificile? Bara de protecție pentru transporturi grele este concepută pentru utilizare intensă în condiții dificile. Vine ca dotare standard pentru Volvo FMX, dar este disponibilă și pentru Volvo FH și Volvo FH16.

Design robust

Bara de protecție pentru transporturi grele este fabricată din oțel de înaltă calitate de 3 mm. De asemenea, este parțial acoperită cu un strat gros de polipropilenă, care o face mai rezistentă la zgârieturi. Este proiectată pentru putere și robustețe, ca să vă protejeze autocamionul pe orice teren împotriva zgârieturilor, a ciobirii și a spargerii farurilor. 

Sporiți-vă disponibilitatea

Bara de protecție este solidă. Dar, dacă o loviți atât de tare încât are nevoie de reparații, reparația se face foarte ușor. Fiind construită din trei părți, cu șuruburi ușor de accesat, vă este ușor să înlocuiți părțile deteriorate – economisind un drum la centrul de service și crescându-vă disponibilitatea.

Intrare joasă pentru transporturi grele

Combinați bara de protecție pentru transporturi grele cu o intrare joasă auxiliară pentru transporturi grele. Datorită designului flexibil, treapta rabatabilă poate suporta lovituri minore din toate direcțiile, fără a se rupe.

Disponibil pentru aceste autocamioane

Cioc, cioc

Sunteți nerăbdător să dispuneți de un autocamion pentru teren dificil? contactați reprezentatul dumneavoastră Volvo Trucks.