TRUCKS

Maximizați-vă sarcina utilă

VEHICULE UȘOARE DE LA VOLVO TRUCKS

Contează fiecare kilogram de sarcină utilă? Și rutele dumneavoastră nu au loc pe teren foarte accidentat? În acest caz puteți comanda Volvo FM sau Volvo FH cu o configurație ușoară, care vă permite să vă creșteți sarcina utilă și să vă sporiți productivitatea. Și să vă bucurați, totuși, de o soluție de transport durabilă și confortabilă. Reprezentantul dumneavoastră vă va oferi recomandări privind alegerea unui autocamion ușor.

Care este soluția cea mai potrivită pentru dumneavoastră?

Combinând soluțiile noastre de transporturi ușoare, puteți comanda un autotractor Volvo FM 4×2 cu o greutate de 6000 de kilograme sau un autotractor Volvo FH 4×2 la 6600 kg. Aceasta înseamnă mai multă sarcină utilă în limitele legale de greutate.

Soluții care vă diminuează sarcina utilă

Fiecare reducere în greutate contribuie la creșterea sarcinii utile. Suspensia cu arcuri cu foi față reduce sarcina cu 65 de kilograme, iar o punte spate cu un design optimizat de greutate înseamnă cu 90 de kilograme mai puțin. Elementele cadrului șasiu optimizate ca greutate, o punte față de 7,1 tone, discuri de frână ușoare și cadre de aluminiu, dar și rezervoarele de aer reduc și mai mult greutatea masei proprii.

Sarcina utilă 6×2

Vă doriți sarcină utilă în paralel cu reducerea greutății? Explorați instalația punții portante de 6×2 cu greutate ușoară. Puntea portantă amplasată în fața punții motoare poate fi ridicată pentru a economisi combustibil atunci când nu este necesară, iar întreaga instalație este cu până la 490 de kilograme mai ușoară decât o instalație obișnuită 6×2.

Disponibil pentru aceste autocamioane

Vreți să pierdeți în greutate?

Vorbiți cu reprezentantul dumneavoastră despre autocamioanele noastre ușoare.