TRUCKS

Porniți cu dreptul

TANDEM CU PUNTE LIFTABILĂ VOLVO TRUCKS

Mai puțin combustibil, o tracțiune mai bună și o rază de bracaj mai strânsă. Funcția Tandem cu punte liftabilă vă permite să decuplați și să ridicați una dintre punțile motoare – ceea ce vă oferă tracțiunea și capacitatea de încărcare a unei punții motoare în tandem, cu manevrabilitatea și eficiența unei singure punți motoare.

Optim pentru activitate

Funcția Tandem cu punte liftabilă este ideală în situația în care conduceți cu o încărcătură foarte grea într-o direcție și fără încărcătură în cealaltă. Atunci când autocamionul nu este încărcat, este suficient să apăsați un buton de pe panoul de bord și să ridicați puntea motoare. După ce încărcați autocamionul, puntea motoare va coborî automat și se va cupla din nou, pentru a asigura maximum de tracțiune și manevrabilitate. Operațiunea durează numai 15 secunde de la început până la sfârșit, așa că nu veți pierde timp prețios.

Economisiți până la 4% din combustibil

Punțile motoare generează mai multă rezistență la frecare și rulare – ceea ce înseamnă un consum mai mare de combustibil. Dacă decuplați și ridicați puntea motoare atunci când nu aveți nevoie de ea, puteți reduce consumul de combustibil cu până la 4% pe drumul de întoarcere, cu puntea ridicată. Ce ar putea însemna asta pentru profitabilitate?

Viraje mai strânse, productivitate îmbunătățită

La ridicarea punții motoare, autocamionul se comportă asemenea unuia cu tracțiune 4×2 sau 6×2, având ca rezultat o rază de bracaj și mai mică și manevrabilitate semnificativ îmbunătățită. Un 6×4 cu un ampatament de 4,6 metri, de exemplu, își poate reduce raza de bracaj cu peste un metru, ceea ce ar fi foarte util în spațiile înguste.

O mai bună aderență

Aveți nevoie de mai multă tracțiune? Dacă limita de sarcină pe punte o permite, este suficient să apăsați un buton pentru a comuta toată greutatea pe una dintre punțile motoare. 

DISPONIBIL PENTRU ACESTE MODELE

Ridicați profitul la un noul nivel

Discutați cu reprezentantul local pentru a găsi o soluție profitabilă folosind funcția Tandem cu punte liftabilă.