Manualul șoferului

Volvo Trucks

Manualul șoferului

Aici puteți vizualiza un manual al șoferului unic, pentru numărul de șasiu al autocamionului și pentru limba preferată. Manualul este disponibil într-o varietate de formate și prezintă doar informații relevante pentru configurația autocamionului dumneavoastră. Pentru a vizualiza versiunea online, faceți clic pe butonul de mai jos. Sau alegeți una dintre celelalte opțiuni furnizate.

Manualul șoferului ca aplicație

Aplicație mobilă

Manualul șoferului poate fi descărcat ca aplicație pe dispozitivul dumneavoastră mobil. Descărcați-l din App Store (iOS) sau din Google Play (Android), apoi introduceți numărul dumneavoastră unic de șasiu și limba preferată.

Manualul șoferului în iTunes Manualul șoferului în Google Play
Manualul șoferului în format PDF

Format PDF

Faceți clic pe linkul de mai jos pentru a descărca manualul șoferului sub forma unui document PDF. Informațiile se bazează pe numărul dumneavoastră unic de șasiu și pe limba preferată.

Descărcați versiunea în format PDF
Manualul șoferului pe ecranul integrat

Ecran integrat

Manualul șoferului poate fi vizualizat și printr-o aplicație specifică pe ecranul integrat al autocamionului. Aici puteți accesa toate funcțiile disponibile ale autocamionului și în limba preferată.

Manualul șoferului în format imprimat

Manualul în format reimprimat

Dacă ați pierdut manualul sau dacă doriți să comandați o versiune nouă într-o altă limbă, nu trebuie decât să vă contactați dealerul și acesta vă va ajuta să plasați comanda.

Căutați un dealer
Găsiți dealerul local

Aveți nevoie de mai multe informații despre manualul șoferului?

Dealerul local Volvo Trucks va găsi soluția optimă pentru dumneavoastră.

Găsiți dealerul local